• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Volg @NintendoNL en @NintendoEurope op Twitter!


    20-02-2012

    Deel

    Tweet

     

    Wist je dat je ons nu kunt volgen op Twitter? We willen graag dat onze fans de eersten zijn die belangrijk nieuws horen, dus hebben we een Twitter-account opgezet voor Nintendo Benelux, naast een voor Nintendo of Europe. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nintendo-spellen en -systemen, dan nodigen we je van harte uit om ons te volgen!

    Via @NintendoEurope krijg je het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo dat betrekking heeft op Europa. Let op: deze account zal alleen beschikbaar zijn in het Engels.

    Volg @NintendoNL voor updates van al het Nintendo-nieuws dat je niet wilt missen als je in Nederland of België woont. Zo raak je als eerste op de hoogte van lokale evenementen, speciale aanbiedingen en ander nieuws!

    We doen ons best om ervoor te zorgen dat je het laatste nieuws en interessante Nintendo-informatie ontvangt. We luisteren natuurlijk ook, maar let wel dat we op dit moment geen vragen gericht aan de Twitter-accounts kunnen beantwoorden.

    We zijn blij om je interesse in Nintendo! Er zijn een heleboel dingen op komst om je op te verheugen en we hopen dat je ons blijft volgen. Dankjewel!