• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Download vandaag de update voor Nintendo-brievenbus om nieuwe functies toe te voegen!


  18-04-2013

  Bezitters van een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL kunnen nu een update downloaden voor Nintendo-brievenbus - een gratis applicatie waarmee je geanimeerde, handgeschreven brieven kunt maken, versturen en ontvangen via StreetPass. De update introduceert een aantal nieuwe functies die het gebruik van de applicatie niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker maken!

  Stuur foto's en geluidsopnames mee, vanuit Nintendo-brievenbus zelf, zonder dat je ze hoeft te importeren uit de Nintendo 3DS Camera- of Nintendo 3DS Sound-applicaties, gebruik pennen in verschillende kleuren op elke pagina van je brief, voeg foto's of geluid toe bij het beantwoorden van brieven van anderen en nog meer!

  Als je hebt genoten van Nintendo-brievenbus vanaf het moment dat de applicatie voor het eerst beschikbaar kwam, zul je het vast fijn vinden om te weten dat het nu nog veel gemakkelijker is om je brieven te beheren. Sorteer brieven per afzender en verwijder meerdere brieven in één keer, voor nog meer controle over binnenkomende post dan ooit tevoren.

  Je krijgt toegang tot deze functies door Nintendo-brievenbus te updaten. Ga eenvoudigweg via het HOME-menu van je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL naar de Nintendo eShop en volg daar de aanwijzingen over software-updates. En geen zorgen, al je bewaarde content blijft intact na het updaten!

  We hopen dat je van de nieuwe functies zult genieten en nog veel meer brieven zult versturen!