• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: Wii Fit U


    13-12-2013

    De Wii Fit-serie biedt een unieke combinatie van fitness en plezier. Of deze combinatie nu nieuw voor je is of je een ervaren speler bent, in Wii Fit U voor Wii U vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Wii Fit U is met ingang van vandaag verkrijgbaar bij verkopers in heel Europa.

    Als je nog niet over een Balance Board beschikt, kun je een pakket in huis halen dat naast het spel ook een Fit Meter en een Wii Balance Board bevat, zodat je meteen aan de slag kunt. Als je al wel een Balance Board hebt, kijk dan uit naar de verpakking met het spel en de gloednieuwe Fit Meter, een uniek accessoire dat je de hele dag kunt dragen om je activiteitsniveau te meten.

    De Fit Meter is veel meer dan een stappenteller: hij kan niet alleen je stappen tellen, maar detecteert ook zes verschillende activiteitsniveaus, van rust tot en met hardlopen, voor een veel gedetailleerder beeld van je dagelijkse activiteiten. Om meer te weten te komen over de Fit Meter breng je een bezoekje aan onze website van Wii Fit U of lees je het nieuwe Iwata vraagt: Fit Meter, waarin je kunt lezen hoe Nintendo en Panasonic de krachten hebben gebundeld om deze unieke activiteitsmeter te vervaardigen.

    Vergeet niet dat je nog steeds een gratis proefversie van 31 dagen kunt downloaden. Deze proefversie van Wii Fit U is tot en met 31 januari 2014 te vinden in de Nintendo eShop*. Je kunt het spel 31 dagen uitproberen, met ingang van de dag waarop je de software voor het eerst opstart op je Wii U, zodat je alle oefeningen zelf uit kunt proberen. Als je verder wilt spelen, kun je de software ontgrendelen door er simpelweg een (apart verkrijgbare) Fit Meter aan te koppelen.

    Met 77 oefeningen, de mogelijkheid om te trainen zonder de tv te gebruiken, unieke online Miiverse-functies om je gemotiveerd te houden en meer, biedt Wii Fit U talloze manieren om je in beweging te krijgen en te houden. Op onze bijgewerkte Wii Fit U-website vind je alle informatie die je zoekt, met antwoorden op veelgestelde vragen, meer informatie over Miiverse Gym Communities en nog veel meer.

    Wii Fit U is nu verkrijgbaar, zowel in verpakte vorm in de winkels als in de vorm van een downloadbare proefversie van 31 dagen in de Nintendo eShop. De proefversie van 31 dagen is verkrijgbaar tot en met 31 januari 2014.

    *Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, is er mogelijk een extra opslagapparaat benodigd om deze game te downloaden in de Nintendo eShop. (Klik hier voor meer informatie over Wii U-opslag.) Breedband internettoegang is vereist. Registratie van een Nintendo Network ID en aanvaarding van de Nintendo Netwerkovereenkomst en het privacybeleid zijn vereist. Om te spelen is een Balance Board benodigd.