• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Speel Wii Sports Club gratis op 26 december 2013!


    20-12-2013

    Wii Sports Club is een nieuwe manier om je favoriete Wii Sports-evenementen te beleven, verbetert met nieuwe spelstanden en functies exclusief voor Wii U. Het spel heeft meer diepgang, laat je online met anderen spelen en biedt je de mogelijk om je aan te sluiten bij clubs – allemaal terwijl je je in het zweet werkt tijdens je favoriete sport!

    We bieden je de mogelijkheid om op nog een manier Wii Sports Club te proberen. Op 26 december 2013 zijn alle beschikbare sporten – Tennis, Bowlen en Golf – gratis de hele dag te spelen*! Nodig familie en vrienden uit en daag hen uit tot een lokale strijd, of vorm een duo en speel Tennis online tegen spelers uit Europe en Australië.

    Wii Sports Club is nu verkrijgbaar als gratis download in Nintendo eShop. Je kunt het ook automatisch in het HOME-menu ontvangen als je hebt gekozen voor het ontvangen van automatische softwaredownloads, mits er voldoende opslagruimte beschikbaar is**. Als je Wii Sports Club voor het eerst speelt, ontvang je een gratis daglicentie voor 24 uur. Hiermee kun je het spel uitproberen. Als je het spel voor het eerst speelt tijdens de promotieperiode op 26 december 2013, dan krijgt de promotie voorrang. De gratis daglicentie voor 24 uur kan later, wanneer de promotieperiode is afgelopen, worden verzilverd als je het spel opnieuw speelt.

    Als je na het verstrijken van de promotieperiode verder wilt spelen, dient een daglicentie te worden gekocht. Deze geeft je 24 uur lang toegang tot elke beschikbare sport en gaat in zodra de aankoop is voltooid. Je kunt er ook voor kiezen een licentie voor een individuele sport te kopen, zodat je zonder tijdrestricties van de gekozen sport kunt genieten. De keuze is aan jou! Bezoek de Wii Sports Club-website voor meer informatie over de beschikbare sporten, licenties en veel meer.

    Wii Sports Club is verkrijgbaar als download in Nintendo eShop, alleen voor Wii U. Tennis, Bowlen en Golf zijn nu beschikbaar, in de toekomst worden Honkbal en Boksen toegevoegd.


    *De promotieperiode begint op 25 december 2013 om 11:00 UTC en eindigt op 26 december 2013 om 23:59 UTC. Om deel te nemen aan deze promotie moet SpotPass™ ingeschakeld zijn in Wii Sports Club. Internetverbinding is vereist tijdens het spelen. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van de Nintendo Network Agreement en Privacy Policy zijn vereist.

    **Afhankelijk van de Wii U hardwareset die je in het bezit hebt en het gebruik ervan, kan een additioneel opslagapparaat benodigd zijn om de software te downloaden in de Nintendo eShop.