• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Downloadbare demo van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate beschikbaar in de Nintendo eShop


    25-02-2013

    Het bloedstollende Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate komt op 8 maart naar de Nintendo 3DS, maar ongeduldige vampierjagers kunnen nu al een demo van het spel downloaden in de Nintendo eShop om zich op de komende strijd voor te bereiden.

    Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate combineert de geliefde zijwaarts scrollende actie van de vorige draagbare Castlevania-spellen met gedetailleerde 3D-graphics om zowel trouwe fans als nieuwkomers iets geweldigs voor te schotelen. Speel wisselend met Trevor en Simon Belmont terwijl ze onderweg zijn naar Dracula om hun familie te wreken. Verzamel verborgen schatten en gebruik de krachten ervan om geheime gebieden van het kasteel te bereiken. Gebruik het diepgaande vechtsysteem om je eigen combo's te maken, en versla de reusachtige eindbazen op je pad om weer een stapje dichter bij Dracula's troonzaal te komen. Dit is alles wat een Castlevania-spel zo gaaf maakt, en nog heel veel meer!

    In de aanloop naar de release van het spel, geeft de downloadbare demo alvast een voorproefje op het avontuur, waarin je met Trevor Belmont het voorportaal van Dracula's kasteel mag verkennen.

    Om van deze gratis demo te genieten, ga je naar de Nintendo eShop om hem snel en direct naar je Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systeem te downloaden. Je kunt de QR Code hieronder scannen om direct naar de downloadpagina te gaan. Activeer de camera's van je Nintendo 3DS-systeem door in het HOME-menu op de L- of R-knop te drukken. Tik daarna het QR-icoon op de linkeronderkant van het touchscreen aan en gebruik de camera's om de QR Code te scannen!

    QR Code

    Ga voor meer informatie naar de Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-spelpagina en kom snel terug voor de lancering van de officiële website!

    Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is vanaf 8 maart verkrijgbaar als donwloadversie in de Nintendo eShop of traditioneel verpakt in winkels voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.