• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nieuwe hardwarebundels Nintendo 3DS XL & Wii U op komst


  14-02-2013

  14 februari 2013 – De komende maanden worden verschillende interessante nieuwe versies van Nintendo-hardware gelanceerd. Naast de nieuwe zwarte en witte versie van Nintendo 3DS XL verschijnen ook nieuwe bundels voor Nintendo 3DS XL en Wii U met veelbelovende titels als Monster Hunter™ 3 Ultimate en Fire Emblem™: Awakening. Bovendien komt de nieuwe Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro uit voor Nintendo 3DS XL.

  Op 22 maart verschijnen in beperkte oplage bundels met Capcoms® Monster Hunter 3 Ultimate voor Wii U en Nintendo 3DS XL. Het Wii U Limited Edition Monster Hunter 3 Ultimate Premium Pack bevat niet alleen een zwart Wii U-systeem met 32GB opslagruimte*, maar ook een zwarte Wii U Controller Pro en een exemplaar van het spel. Het Nintendo 3DS XL Monster Hunter 3 Ultimate Limited Edition Pack bevat een zwarte Nintendo 3DS XL waarop het spel al is geïnstalleerd.

  Spelers kunnen op Nintendo 3DS de wereld van Monster Hunter™ in hun eentje betreden of via draadloze communicatie met vier spelers tegelijk. Wii U-spelers kunnen naast het spel voor een enkele speler, online jachtgezelschappen van maximaal vier spelers vormen – of via draadloze communicatie met nabije Nintendo 3DS-spelers op jacht gaan. Vanaf 21 februari is via de Nintendo eShop een demo beschikbaar voor zowel de Wii U- als de Nintendo 3DS-versie van deze game.

  De Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro voor Nintendo 3DS XL biedt een alternatieve besturingsmethode voor het spelen van Monster Hunter 3 Ultimate en sommige andere Nintendo 3DS-titels. Dit accessoire wordt ook op 22 maart in Europa gelanceerd.

  Binnenkort komt de fascinerende wereld van Fire Emblem: Awakening voor Nintendo 3DS ook beschikbaar voor Europese fans. Om dat te vieren verschijnt het Nintendo 3DS XL Limited Edition Pack, dat bestaat uit een exclusief blauw Nintendo 3DS XL-systeem met Fire Emblem-opdruk en het spel Fire Emblem: Awakening voorgeïnstalleerd op dit systeem. Deze bundel wordt tegelijk met het spel gelanceerd op 19 april.

  In Fire Emblem™: Awakening voert de speler het commando over een leger dappere helden dat de strijd aangaat met een vijand die zo sterk is dat hij complete keizerrijken kan vernietigen. Bereid je voor op het gevecht, versterk je eenheden, help je helden verbonden te smeden en schrijf geschiedenis met doordachte aanvalstactieken. Vanaf begin april is een demo van het spel verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

  Tenslotte wordt het aanbod aan apart verkrijgbare Nintendo 3DS XL-systemen binnenkort uitgebreid met twee nieuwe kleuren; de witte Nintendo 3DS XL verschijnt op 15 februari, de zwarte versie op 28 maart.

  *32 GB aan totaal geheugen, waarvan een gedeelte voor systeemgegevens is gereserveerd. Klik hier voor meer info over opslag op Wii U.