• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Monster Hunter™ 3 Ultimate lanceert op 22 maart voor Wii U & Nintendo 3DS


  17-01-2013

  17 januari 2013 – Nintendo en Capcom maken vandaag bekend dat Monster Hunter™ 3 Ultimate in Europa op 22 maart 2013 wordt gelanceerd, exclusief voor Wii U en Nintendo 3DS. Beide versies zijn fysiek te koop in de winkel en als digitale download in de Nintendo eShop. Wie al een voorproefje wil nemen op de unieke mogelijkheden waar de serie om bekend staat, kan vanaf 21 februari via de Nintendo eShop voor beide versies een gratis demo downloaden.

  Spelers die beide versies bezitten, kunnen hun opgeslagen gegevens van de Wii U-versie overzetten naar de Nintendo 3DS-versie, en vice versa, zo vaak ze maar willen. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld onderweg de jacht beginnen in 3D, om deze thuis voort te zetten op het grote HD-scherm van de tv.

  De wereld van Monster Hunter is op de Nintendo 3DS geschikt voor één speler, of twee tot vier spelers in elkaars omgeving die via draadloze communicatie samenspelen. Op de Wii U kunnen spelers online jachtgezelschappen van maximaal vier spelers vormen – of via draadloze communicatie met een Nintendo 3DS-speler in dezelfde kamer samenspelen. Wii U-bezitters kunnen ook de ingebouwde microfoon van de GamePad gebruiken om online met de andere spelers te chatten.

  Bezitters van een Wii U of Nintendo 3DS die nog niet bekend zijn met de Monster Hunter-serie, kunnen een voorproefje nemen op Monster Hunter 3 Ultimate dankzij een gratis demo die voor zowel de Wii U-versie als Nintendo 3DS-versie via de Nintendo eShop beschikbaar komt op 21 februari. De demo bevat een missie voor beginners en een missie voor gevorderden. Spelers kunnen in de demo kiezen uit 12 wapens om daarmee een Lagombi of Plesioth te overwinnen.

  Monster Hunter 3 Ultimate is de grootste Monster Hunter-titel ooit en wordt in Europa gelanceerd op 22 maart, exclusief voor Nintendo 3DS en Wii U.