• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: SiNG PARTY


    18-01-2013

    Tijd om de Wii U-microfoon op te pakken en je innerlijke ster te laten schitteren in SiNG PARTY, nu verkrijgbaar voor Wii U!

    In tegenstelling tot andere partyspellen, zit je bij SiNG PARTY niet vast aan de televisie. Door de songteksten van de Wii U GamePad af te lezen, kun je je publiek in de ogen kijken en hen wat laten zien, niet de tv! Je gasten kunnen meedoen aan je optreden met zang en dans, waardoor iedereen betrokken is!!

    SiNG PARTY is gebundeld met de Wii U-microfoon, zodat het feest meteen kan beginnen. Als je SiNG PARTY in de Nintendo eShop* wilt downloaden, moet je niet vergeten dat je een USB-microfoon (zoals de apart verkrijgbare Wii U-microfoon) nodig hebt om te spelen!

    Zing mee met 50 topnummers in teams, duo's of stap in het licht van de schijnwerpers als solo-sensatie. Geen zorgen als je niet al teveel vertrouwen in je stembanden hebt - je kunt complete nummers of gedeelten ervan oefenen, tot je denkt dat je er klaar voor bent om indruk te maken op je publiek!

    Om meer te weten te komen over dit unieke partyspel, zijn Miiverse-functies en de nummers die je de hele avond laten zingen en dansen, kun je terecht op de officiële SiNG PARTY-site!

    SiNG PARTY ligt in de winkel en is verkrijgbaar als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor Wii U.

    *Wii U Basic Pack: Extra opslagmedia vereist voor download.