• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verbeter je concentratievermogen met Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?


    30-01-2013

    30 januari 2013 – Tegenwoordig kunnen mensen op allerlei manieren communiceren en constant op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Maar hoe voorkom je dat je in die verslavende stroom van informatie je focus verliest op werkelijk belangrijke zaken? Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is gemaakt om uitkomst te bieden in dit hedendaagse dilemma. Dit nieuwste deel in de populaire Brain Training-serie verschijnt exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL op 12 april 2013, als fysiek spel in de winkels en als downloadbare software in de Nintendo eShop.

    Duivelse Brain Training is ontwikkeld in samenwerking met hersenwetenschapper Dr. Ryuta Kawashima, als derde spel in een franchise die in Europa inmiddels goed is voor ruim 15 miljoen verkochte stuks software. Deze nieuwe titel traint je grijze cellen met pittige oefeningen die de nadruk leggen op het stimuleren van je concentratievermogen en werkgeheugen - een belangrijke hersenfunctie die zorgt voor tijdelijke opslag van bewerkbare informatie. Het is de bedoeling om enkele weken achter elkaar elke dag een paar minuten aan de oefeningen te besteden, waarbij het heel handig is dat je deze software vanuit de Nintendo eShop direct op je systeem kunt downloaden. Eventuele vorderingen in je concentratievermogen worden duidelijk in beeld gebracht.

    Duivelse Brain Training bevat 30 oefeningen en minispellen, waaronder 18 geheel nieuwe. De belangrijkste oefeningen worden automatisch afgestemd op het niveau van de gebruiker, zodat iedereen een trainingsprogramma op maat krijgt voorgeschoteld. In Duivelse berekeningen moet je bijvoorbeeld het antwoord op een rekensom onthouden terwijl je de volgende som oplost. Doordat je hersenen verschillende taken tegelijk en nauwkeurig moeten uitvoeren, vereist het uiterste concentratie om vergissingen te voorkomen.

    Duivelse muizen daagt je uit om het pad te volgen van verschillende muizen die door katten worden opgejaagd. Dat klinkt gemakkelijk, maar ook deze oefening vereist diepe concentratie! Wanneer een oefening zo lastig blijkt dat je veel vergissingen begaat, wordt het moeilijkheidsniveau automatisch aangepast aan je resultaten. Zo zorgt Duivelse Brain Training ervoor dat je constant geconcentreerd blijft en je kortetermijngeheugen steeds optimaal wordt benut.

    Wie meer wil weten over Duivelse Brain Training, kan er alles over lezen in het Iwata vraagt: Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?, met informatie over de inspiratie en mechanismes achter het spel, en uitleg van Dr. Kawashima zelf.

    Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? biedt pittige uitdagingen die speciaal zijn ontworpen om je concentratievermogen te trainen, als antwoord op de hedendaagse overdaad aan informatie en communicatiemiddelen. Bereid je voor op een stevige mentale training, want dit nieuwste deel in de Brain Training-franchise verschijnt al op 12 april, exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL (er verschijnt een witte versie van dit draagbare systeem met grotere schermen op 15 februari), als fysiek spel in de winkels en als downloadbare software in de Nintendo eShop.