• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De bibberende held Luigi beleeft bovennatuurlijke, grappige avonturen in Luigi's Mansion 2


    14-03-2013

    14 maart 2013 – Stap in Luigi’s schuifelende schoenen, grijp de Spookzuiger 5000 – een spookzuigende en puzzel oplossende spookzuiger – en ga op spokenjacht in Luigi’s Mansion 2. Dit spel verschijnt op 28 maart, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

    Luigi is terug om zijn prettig gestoorde vriend Professor K. Wibus te helpen met het spookvrij maken van mysterieuze landhuizen. Daarvoor moet hij plaaggeesten opzuigen, puzzels kraken en vreemde apparaten in werking zetten. Luigi is gewapend met een zaklamp en de Spookzuiger 5000, die hij kan verbeteren met nieuwe functies als de fantoomflitser, die spoken verlamt, en de uv-lamp dat onzichtbare sporen en voorwerpen zichtbaar maakt. Met deze wapens moet Luigi elke paranormale activiteit de baas kunnen!

    Tijdens het verkennen van de landhuizen moet je goed op je omgeving letten en in alle hoeken en gaten zoeken naar sluimerende geheimen. Door te experimenteren met de zuig- en blaasfuncties van de spookzuiger, vorder je in het spel.. Met deze speciale spookzuiger kun je bijvoorbeeld een tapijt oprollen of behang van muren trekken om schakelaars en verborgen doorgangen zichtbaar te maken. Terwijl je steeds weer nieuwe manieren bedenkt om je gereedschap te gebruiken, ontdek je geheime edelstenen voor je collectie en zakken vol geld om je gereedschap mee te verbeteren.

    Het avontuur komt tot leven in rijk gedetailleerde, tekenfilmachtige beelden met verbluffende 3D-effecten. Elk spookhuis heeft unieke kenmerken met steeds weer andere spoken die het Luigi op verrassende, vaak grappige manieren moeilijk maken. De streken van de ondeugende spoken geven de verkenningstochten een vrolijke sfeer.

    Naast het avontuur voor een enkele speler, kunnen maximaal vier spelers via draadloze communicatie of online samenwerken in de tumulttoren, waar elke speler zich met een eigen kleur Luigi kan storten op drie soorten uitdagingen. In de jachtstand moeten spelers samenwerken om elke verdieping spookvrij te maken voordat de tijd is verstreken. In de polterpupstand moet je een schattig spookhondje volgen en vangen met behulp van je uv-lamp. In de tijdnoodstand moet je koortsachtig speuren naar het luik waardoor je team kan ontsnappen naar de volgende verdieping.

    Nintendo of Europe maakt bekend dat de Europese verpakking van Luigi’s Mansion 2 is voorzien van een exclusieve glow-in-the-dark-hoes zolang de voorraad strekt.

    Luigi’s Mansion 2 stuurt spelers op spokenjacht vanaf 28 maart 2013, exclusief op de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL. Het spel komt beschikbaar als verpakt spel met glow-in-the-dark hoes en als digitale download in de Nintendo eShop.

    CI7_3DS_LuigisMansion2_PackShots_nlNL.png