• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Neem een kijkje op onze nieuwe teasersite voor Luigi's Mansion 2!


    05-03-2013

    Het is groen en bang in het donker? Een van de beste bijrollenspelers claimt opnieuw de hoofdrol, als Luigi’s Mansion 2 voor de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL op 28 maar in Europa wordt uitgebracht.

    Neem een voorproefje op de spookachtige belevenissen die Mario's bangige broer te wachten staan, op onze splinternieuwe Luigi’s Mansion 2 teasersite. Maak opnieuw kennis met Luigi, professor K. Wibus en de opdringerige Schaduwvallei-spoken die rondwaren in de landhuizen van dit actie-avonturenspel. Doe het licht maar uit – als je durft – en bereid je voor op een spookachtige verrassing!

    Met landhuizen vol sluwe spoken, en online en lokale meerspelerstanden voor niet minder dan vier dappere spokenjagers, ben je met Luigi's Mansion 2 verzekerd van een flinke dosis plezier, opwinding, en misschien wel een beetje kippenvel!

    Luigi’s Mansion 2 wordt uitgebracht op 28 maart, exclusief voor de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL. Het spel zal in de winkel en als download in de Nintendo eShop verkrijgbaar zijn.