• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Beleef twee onvergetelijke The Legend of Zelda-avonturen op Virtual Console


    31-05-2013

    Fans van de held met de groene muts kunnen nu genieten van een dubbele dosis spannende avonturen en hersenkrakende puzzels, want The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons zijn nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op Nintendo 3DS.

    Deze twee titels kwamen oorspronkelijk uit voor de Game Boy Color in 2001 en zitten barstensvol spannende actie en uitdagende kerkers, zoals je dat gewend bent van de Zelda-serie. Echter, elk heeft zijn eigen verhaal en unieke gameplay. In The Legend of Zelda: Oracle of Ages wordt het land Labrynna in de duisternis gestort door Veran, de Sorceress of Shadows, en moet Link de Harp of Ages gebruiken om door de tijd te reizen en de vrede in de wereld te herstellen. In The Legend of Zelda: Oracle of Seasons, komt het land Holodrum onder bedreiging van Onox en kan Link slechts door de Rod of Seasons te gebruiken een kans maken om de kwaadwillende generaal te verslaan.

    Hoewel je beide titels los kunt spelen, krijg je na het uitspelen van een van de twee spellen een speciaal password, dat je in kunt voeren in het andere spel. Zodra je met het tweede avontuur begint, krijg je meer voorwerpen, zie je terugkerende personages en neem je het zelfs op tegen een extra baas, die verslagen moet worden om beide landen te redden.

    The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons worden opgenomen in een weelderig aanbod van spannende software die nu te downloaden is in de Nintendo eShop. Los lastige puzzels of maak ze zelf in Mario and Donkey Kong: Minis on the Move, hou het ritme in het unieke muzikale actiespel HarmoKnight of beleef een avontuur als geen ander aan boord van een mysterieus ruimteschip in THE STARSHIP DAMREY. Met video's, schermafbeeldingen, beoordelingen van gebruikers en meer is Nintendo eShop dé plek voor downloadbare software!