• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De waanzinnige wereld van Game & Wario voor Wii U landt op 28 juni in je huiskamer


    02-05-2013

    2 mei 2013 – Wario en zijn prettig gestoorde vrienden zijn terug in Game & Wario, een gloednieuwe, kleurrijke verzameling maffe spellen, exclusief voor Wii U! Het spel is verkrijgbaar vanaf 28 juni en benut de unieke samenwerking tussen de Wii U GamePad en het tv-scherm voor innovatieve en spannende manieren van spelen. Deze ongekende Wario-ervaring staat bol van de verrassingen en het speelplezier!

    Wario houdt zich al sinds de WarioWare-serie bezig met het ontwikkelen van software – en hij zoekt altijd naar unieke manieren om spellen te ervaren op de nieuwste systemen. In Game & Wario heeft hij zich gestort op een bepaald nieuw thuissysteem met een touchscreen in het midden van de controller… Dit resulteert in een reeks prettig gestoorde spellen die allemaal kunnen worden gespeeld door gebruik te maken van de Wii U GamePad en de TV, of je dat nu in je eentje doet of met vrienden en familie.

    In de stand voor een enkele speler, zijn er twaalf spellen die je GamePad in verschillende voorwerpen veranderen voor gevarieerde uitdagingen: gebruik hem als een camera, een boog die pijlen op tv-doelen vuurt, of als een manier om een skiër naar de disco te sturen – en nog veel meer!

    In het spel CAMERA moet je je GamePad gebruiken om foto’s van ontsnapte criminelen te maken! Op tv verschijnt een drukke straat in Diamond City, door de GamePad omhoog te houden, kun je de omgeving van dichterbij inspecteren. Zet de boeven perfect op de foto om ze te vangen en de hoogste score te halen!

    In het spel GAMER neem je de rol aan van 9-Volt, een kind dat stiekem zijn favoriete draagbare spelsysteem mee naar bed heeft genomen, en wanhopig probeert zijn score te verbeteren… Ondertussen probeert zijn moeder hem te betrappen omdat hij na bedtijd nog aan het spelen is! Tijdens het spelen van de microspellen op de GamePad moet je ook letten op het tv-scherm dat 9-Volts slaapkamer toont, omdat je moet doen alsof je diep in slaap bent als 9-Volts moeder komt kijken! Probeer zo lang mogelijk stiekem verder te spelen voor een hoge score – maar als je wordt betrapt is je spel voorbij!

    Je kunt ook een gokje wagen bij Chick-N-Win, een kipvormig apparaat waar capsules met daarin verrassende speelgoedjes uit komen. Er zijn meer dan 200 maffe en wonderlijke speelgoedjes om te verzamelen en mee te spelen, elk ervan demonstreert iets grappigs of aparts dat je met je GamePad kunt doen.

    Game & Wario introduceert ook een nieuwe manier om met andere spelers op Wii U te spelen; door alleen de GamePad te gebruiken kun je de fun delen met vrienden of familie in vier verschillende meerspelerspellen!

    In het spel DISCO strijd je tegen een vriend in een danswedstrijd, waarbij spelers de GamePad moeten gebruiken om het tempo en de danspasjes te bepalen voor punten. Elke speler gebruikt een kant van de GamePad, en probeert de tegenstander te slim af te zijn met ritmische tikken op drie plaatsen van het touchscreen, die de tegenstander vervolgens moet nadoen… Voor elke misstap die je maakt, ontvangt de tegenstander punten - en je hebt de hoogste score nodig om te winnen - dus blijf in het ritme!

    In het spel FRUIT kunnen maximaal vijf spelers samenwerken in verschillende rollen: één speler wordt een geniepige fruitdief die de GamePad gebruikt om onopvallend te werk te gaan, terwijl de andere spelers agenten zijn die naar tv kijken en proberen de dief in de menigte te herkennen en te observeren wanneer het fruit verdwijnt. De agenten worden tijdens hun werk gehinderd door bewegende burgers, voorbijrijdend verkeer, en rokende schoorstenen die het zicht blokkeren. Aan het einde van het spel moeten de agenten de GamePad doorgeven en elk aanwijzen wie volgens hen de dief is. Alleen de meest oplettende speler wint, want de verschillende fruitdieven lijken erg op elkaar!

    In het spel ARTWORK kunnen maximaal vijf spelers deelnemen aan een tekenwedstrijd om te zien wie het snelst kan tekenen en/of tekeningen kan raden voor een hoge score. Om beurten moeten spelers de aangegeven woorden zo snel mogelijk tekenen op de GamePad, terwijl de andere spelers de woorden proberen te raden. Het is een hectische communicatietest met vrienden en familie die punten verdienen met zowel de geraden woorden als snelle tekeningen. Wie van jullie kan het snelst krabbelen of het best de krabbels herkennen?

    Dit speltype is ook geïntegreerd in Miiverse als Miiverse ARTWORK, waarin je één van vier woorden kunt kiezen om dit in 60 secondes te tekenen. Daarna verschijnt je mini meesterwerk of komische krabbel op Miiverse, zodat iedereen het kan bewonderen! Je kunt zelfs woorden invoeren die andere mensen moeten tekenen – wie weet ontketen je zo een trend in de galerij van Miiverse Artwork en gaat iedereen jouw woorden tekenen!

    Game & Wario is een pretpakket met zestien spellen en honderden digitale speelgoedjes dat exclusief voor Wii U op 28 juni in Europa lanceert. Geniet deze zomer van Wario’s unieke spellen en ontdek heel nieuwe manieren om in je eentje of met vrienden met de Wii U GamePad te spelen!