Download nieuwe mode-artikelen van Animal Crossing: New Leaf voor Nintendo presents: New Style Boutique!


23-05-2013

Om de komende release van Animal Crossing: New Leaf op Nintendo 3DS te vieren, kunnen spelers van Nintendo presents: New Style Boutique beslag leggen op geweldige nieuwe mode-artikelen! Twee nieuwe merken in Animal Crossing-stijl - Club Design en Giraffissima - worden nu toegevoegd aan het spel, wat betekent dat je gratis superleuke kledingstukken van beide direct kunt downloaden naar je persoonlijke garderobe!

In de traditie van Animal Crossing, is de keuze helemaal aan jou, wat betreft de kleding die je wilt dragen. Voel het ritme met een t-shirt in de stijl van DJ KK van Club Design of gooi alle remmen los met een complete outfit geïnspireerd door de beroemde Animal Crossing-ontwerpster Gracie! Het merk Giraffissima is vanaf vandaag, 23 mei, verkrijgbaar en het merk Club Design wordt op 13 juni toegevoegd.

Je kunt deze nieuwe artikelen downloaden door DOWNLOAD te kiezen in het titelscherm. (Deze optie wordt in de loop van het spel vrijgespeeld, dus blijf je klanten mooi aankleden totdat de optie verschijnt!)

Animal Crossing: New Leaf biedt je meer vrijheid dan ooit om te leven hoe je wilt, naast de mogelijkheid om de burgemeester van je eigen stadje te worden! Ontdek elke dag iets nieuws, speel met je vrienden, creëer je egen unieke mode-artikelen en meubelstukken en nog veel meer! Ga vandaag nog naar de officiële site voor meer informatie en de mogelijkheid om berichten naar je vrienden te sturen met de Animal Crossing: New Leaf-eCards!

Nintendo Presents: New Style Boutique is nu beschikbaar in de Nintendo eShop, exclusief voor Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systemen. Animal Crossing: New Leaf zal vanaf 14 juni verkrijgbaar zijn voor Nintendo 3DS.