• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Update Wii Street U powered by Google voor nog meer mogelijkheden!


  10-05-2013

  Verken de wereld met Wii Street U powered by Google, alleen op Wii U!! Deze software is voor beperkte tijd gratis te downloaden en laat je afreizen naar locaties over de hele wereld vanuit je luie stoel! Tik een plaatsnaam - of zelfs coördinaten - in op de Wii U GamePad en zie (waar mogelijk) een overzicht in vogelvluchtperspectief op je tv en het uitzicht van de grond op de GamePad. Met de bewegingsbesturing van de GamePad kun je op intuïtieve wijze je gezichtspunt veranderen: beweeg hem op en neer en rondom, om alles om je heen te kunnen zien!

  Met een software-update die nu beschikbaar is, wordt je Wii Street U-ervaring nog eenvoudiger in het gebruik en zijn er meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Deze update voegt Miiverse-functies toe waarmee je over je favoriete plekjes kunt schrijven op Miiverse en schermafbeeldingen kunt plaatsen bekijken vanuit Wii Street U powered by Google zelf*. Markeer locaties waar je direct naar terug wilt keren, voeg door Miiverse ondersteunde labels toe, bekijk het reliëf van een plaats en controleer zelfs waar het noorden is met het kompas op het scherm! Het verkennen op locaties is nu nog eenvoudiger, want de handige navigatiehulp die je alle te volgen paden op de grond laat zien, wordt nu donkerder voor de plaatsen waar je al geweest bent. Er zullen ook hints verschijnen om je te wijzen op al deze nieuwe mogelijkheden.

  Om de software-update te krijgen, moet je kijken of je de nieuwste systeemupdate hebt geïnstalleerd (meer info over systeemupdates vind je in ons klantenservicegedeelte) en dan Wii Street U powered by Google starten. Als je de software nog niet gedownload hebt, moet je zorgen dat je de laatste systeemupdate hebt geïnstalleerd, zodat de versie die je downloadt de software-update al bevat! Ga op wereldreis met Wii Street U powered by Google, voor beperkte tijd gratis beschikbaar in de Nintendo eShop op Wii U.

  *Schermafbeeldingen van deze software die zijn toegevoegd aan Miiverse-berichten, zijn alleen zichtbaar in Wii Street U powered by Google.

  Let op: de applicatie is voor beperkte tijd gratis te downloaden en zal hierna slechts als betaalde download beschikbaar zijn. Momenteel is het de bedoeling dat deze beschikbaar voor download en gebruik zal zijn tot 31 maart 2016. Let op: een breedbandinternetverbinding en Nintendo Network ID zijn vereist voor gebruik van deze software.