• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Download nu de Bravely Default-demo in de Nintendo eShop!


    15-11-2013

    Bereid je voor op een reis door de wereld van Bravely Default, een epische RPG die op 6 december exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen uitkomt, met een speciale downloadbare demo* die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop!

    Nadat de aarde openscheurt, wordt de wereld Luxendarc in de duisternis gestort. De vier elementale kristallen die licht in de wereld brengen - vuur, water, wind en aarde - worden opgeslokt door een overweldigende kracht die de balans in de natuur verstoort.

    In Bravely Default trek je met vier helden door Luxendarc om het kwaad terug te dringen in een unieke en innovatieve RPG. Krijg de overhand op je tegenstanders in toegankelijke, in beurten opgedeelde gevechten. De nieuwe "Brave and Default"- en "Bravely Second"-systemen maken meer strategieën mogelijk, waardoor je het verloop van de traditionele beurten kunt verstoren en meerdere keren kunt aanvallen in een beurt of de tijd kunt stopzetten.

    Je kunt nog voor de release van het spel een uniek zijverhaal beleven in de Bravely Default-demo, nu beschikbaar in de Nintendo eShop. Verzamel voorwerpen om mee te nemen naar het hoofdverhaal en bekijk speciale content door op onze spelpagina AR-kaarten van Bravely Default te downloaden en af te drukken. Ga dus vandaag nog naar de officiële spelpagina van Bravely Default, want hier vind je naast de AR-kaarten en informatie over het spel een QR Code die gescand kan worden met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem om direct naar de downloadpagina van de demo in de Nintendo eShop te gaan!

    Bravely default zal vanaf 6 december verkrijgbaar zijn, zowel in de winkel als in de Nintendo eShop als downloadversie, alleen voor de Nintendo 3DS-systemen.