• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: Wii Sports Club


    07-11-2013

    Heb je je ooit willen laten inschrijven bij een sjieke sportclub, maar ben je daar gewoon nog nooit aan toegekomen? Geen zorgen, nu kun je van hetzelfde soort sportplezier genieten vanuit je huiskamer! Wees actief in je favoriete sporten met leuke nieuwe spelvarianten in Wii Sports Club, alleen verkrijgbaar in de Nintendo eShop op Wii U.

    Wii Sports Club brengt al het plezier van Wii Sports naar Wii U met gloednieuwe onderdelen als online meerspelerstanden, verbeterde besturing, hd-beelden en meer. Tennis en bowlen zijn beide nu beschikbaar en in de komende maanden worden golf, boksen en honkbal verwacht in Wii Sports Club.

    Geen zorgen als je niet weet in welke sport je je wilt specialiseren! Download Wii Sports Club in de Nintendo eShop en je ontvang gratis een daglicentie* - hiermee heb je 24 uur lang toegang tot de beschikbare sporten en kun je zelf ontdekken welke je het leukste vindt! Als er een nieuwe sport wordt toegevoegd ontvang je ook een gratis daglicentie om de nieuwe onderdelen op intensieve wijze uit te kunnen proberen.

    Omdat elke sport in Wii Sports Club een volledig losstaand spel is, kun je ze op verschillende manieren beleven. Als je in zoveel mogelijk verschillende sporten wilt duiken, kun je een daglicentie kopen, waarmee je alle beschikbare sporten in Wii Sports Club 24 uur lang naar hartenlust kunt spelen. Daarnaast kun je ook een licentie voor een enkele sport kopen voor onbeperkte toegang tot de sport van je keuze; de perfecte manier om eindeloos van je favoriete onderdelen te genieten!

    Ga voor meer informatie over de verschillende belevingsmanieren van Wii Sports Club, naast de volledige informatie over elke beschikbare sport, naar de officiële site van Wii Sports Club!

    Wii Sports Club kan nu gedownload worden in de Nintendo eShop, alleen voor Wii U.

    *Per Wii U-systeem is slechts één daglicentie beschikbaar. De proefperiode van 24 uur begint als de software voor het eerst wordt gestart. Internetverbinding is vereist tijdens het spelen om de daglicentie te kunnen gebruiken. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van het Nintendo Network Agreement en Privacy Policy zijn vereist.

    Voor het spelen van de software is een apart verkrijgbare Wii-afstandsbediening Plus of Wii-afstandsbediening met Wii MotionPlus-accessoire vereist.