• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Onze SUPER MARIO 3D LAND-welkomstactie begint vandaag!


    27-11-2013

    Met talloze geweldige spellen om van te genieten, van nieuwe releases als Professor Layton en de Erfenis van de Azran tot favorieten als Mario Kart 7, is er nooit een betere tijd geweest om de wereld van de Nintendo 3DS-systemen te betreden. Registreer vanaf vandaag en voor 13 januari 2014 een Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem en een van 15 in aanmerking komende spellen, om een gratis downloadcode voor SUPER MARIO 3D LAND opeisen met onze SUPER MARIO 3D LAND-welkomstactie!

    Deelnemen aan de actie

    Stap 1

    Registreer een Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem en een van 15 spellen die in aanmerking komen op www.club-nintendo.com, voor 23:59 op 13 januari 2014.

    Spellen die in aanmerking komen

    Stap 2

    Log 24 uur later in bij Club Nintendo en kijk op de actiebanners voor je gratis downloadcode. De deadline voor het opeisen van de downloadcode is 23:59 op 13 februari 2014.

    Stap 3

    Gebruik je downloadcode in de Nintendo eShop voor 23:59 op 13 maart 2014 om SUPER MARIO 3D LAND gratis te kunnen downloaden!

    Ga voor meer informatie naar onze speciale site voor de SUPER MARIO 3D WORLD-welkomstactie!

    Indien u minder dan 18 jaar oud bent, lees dan deze deelnamevoorwaarden samen met een ouder of uw voogd. Om aan deze promotie deel te nemen, moet u inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Zuid-Afrika of Rusland. U moet in Club Nintendo op www.club-nintendo.com twee producten geregistreerd hebben tussen 27 november 2013, 16:01 CET en 13 januari 2014, 23:59 CET: (i) een Nintendo 3DS of een Nintendo 3DS XL systeem (Europese versie; met uitsluiting van de Nintendo 2DS) en (ii) één van de vijftien in aanmerking komende spellen. De in aanmerking komende spellen zijn: Mario & Luigi: Dream Team Bros., Animal Crossing: New Leaf, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Donkey Kong Country Returns 3D, Fire Emblem: Awakening, Luigi’s Mansion 2, LEGO CITY® Undercover: The Chase Begins, Sonic Lost World (Nintendo 3DS-versie), Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie), Pokémon X, Pokémon Y, Bravely Default (inclusief Bravely Default: Deluxe Collector’s Edition), New Super Mario Bros. 2, Mario Kart 7, Professor Layton en de Erfenis van Azran. Voor de registratie van een downloadbare versie van het in aanmerking komende spel, moet de Nintendo eshop-account van het betreffende Nintendo 3DS systeem (inclusief het Nintendo 3DS XL of het Nintendo 2DS systeem) vooordat het spel is gedownload, gelinkt zijn geweest aan een Club Nintendo account. Laat minstens 24 uur tussen het linken van je Club Nintendo account en het downloaden van spellen via de Nintendo eShop. Om de registratie te beëindigen, moet u de product vragenlijst in Club Nintendo ingevuld hebben. Na succesvolle registratie van beide producten, zal u de gelegenheid krijgen om een gratis downloadcode voor het spel SUPER MARIO 3D LAND aan te vragen. De aanvraag voor een downloadcode moet vóór 13 februari 2014, 23.59 CET vervolledigd zijn. Na de aanvraag zal de downloadcode u per e-mail toegestuurd worden naar het e-mail adres geregistreerd in uw Club Nintendo account. De downloadcode kan gebruikt worden om het spel SUPER MARIO 3D LAND in de Nintendo eShop te downloaden op eender welke Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS systeem. De downloadcode verstrijkt op 13 maart 2014 om 23.59 CET. Om deel te nemen is registratie in de Club Nintendo vereist. De Club Nintendo Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Voor het gebruik van de Nintendo eShop is de aanvaarding van de netwerk gerelateerde voorwaarden en de privacy policy vereist. U kan slechts eenmaal aan deze actie deelnemen. Product registraties voor deelname aan deze actie kunnen niet worden gecombineerd met andere acties. Deze actie is georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim, Duitsland.