• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Mario look-alike wedstrijd


    07-11-2013

    Mario look-alike wedstrijd met Meet & Greet Charles Martinet (dé stem van Mario en vele andere Nintendo-personages)

    Voor de release van SUPER MARIO 3D WORLD is Charles Martinet, dé stem van Mario en vele andere Nintendo-personages, binnenkort opnieuw in België en organiseren we leuke activiteiten!

    Krijg je vaker te horen dat je zo ontzettend veel op Mario lijkt of heb je juist alle items in huis om via een complete metamorfose op hem te lijken, dan is de Mario look-alike wedstrijd echt wat voor jou!

    Maak kans op een exclusief door Charles Martinet gesigneerde Wii U Premium Pack met de game SUPER MARIO 3D WORLD en je eigen Mario voicemail (ingesproken door Charles)! De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 30 november van 13.00 – 15.00 uur in Fnac Brussel-City 2.

    Vergeet niet je Nintendo 3DS of Nintendo 2DS mee te nemen, om de Mii van Charles Martinet te ontvangen!

    De deelnemers worden door eeen vakjury, bestaande uit Charles Martinet en een vertegenwoordiger van Nintendo beoordeeld op de volgende criteria:

    1) Mario uitstraling (lijk je op Mario?)

    2) Klink je als Mario (door ‘It’s me, Mario!’ te zeggen)

    3) Je Mario jump (hoe hoog kan je de Mario Jump doen?)

    PRIJZEN

    De jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van de look-alike wedstrijd is, waarbij er ook een 2e en 3e prijs wordt weggegeven:

    • 1e prijs: een door Charles Martinet gesigneerde Wii U Premium Pack met de game SUPER MARIO 3D WORLD en een gepersonaliseerde voicemail van Charles Martinet.

    • 2e prijs: de game SUPER MARIO 3D WORLD, gesigneerd door Charles Martinet.

    • 3e prijs: een unieke SUPER MARIO 3D WORLD T-shirt

    Bekijk hier de uitnodiging:

    INSCHRIJVEN

    Wil je dolgraag kennis maken met de stem van Mario en andere Nintendo-personages en ook nog eens kans maken op één van de prijzen, geef je dan nu op voor de Mario look-alike wedstrijd. Stuur je inschrijving uiterlijk 26 november 2013 naar nintendo.event@nintendo.be. Vergeet daarbij niet de volgende gegevens te vermelden:

    - Naam en voornaam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres

    Lees hier de actievoorwaarden. (PDF, 198 kB) Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met dit wedstrijdreglement. De eerste 30 personen die zich hebben ingeschreven, krijgen uiterlijk donderdag 28 november een bevestiging met details in hun mailbox.

    MEET & GREET

    Deelnemers aan de wedstrijd hebben automatisch een Meet & Greet met Charles Martinet.

    Wil je niet deelnemen aan de wedstrijd, maar wel heel graag Charles Martinet ontmoeten kan dat ook. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, maar hierbij geldt wel; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus kom op zaterdag 30 november (15.30 – 17.00) naar de Fnac Brussel om jouw exemplaar van SUPER MARIO 3D WORLD te laten signeren. *

    SUPER MARIO 3D WORLD

    Op vrijdag 29 november ligt SUPER MARIO 3D WORLD voor Wii U in de winkel. In deze nieuwe Wii U game bundelen de wereldwijd bekende karakters Mario, Luigi, Princess Peach en Toad hun krachten. Bovendien kunnen spelers ook voor het eerst met z’n vieren tegelijk spelen in een 3D Mario game. Mario kan in de game als Kat-Mario langs muren klimmen, vijanden krabben en in vlaggenstokken omhoog klauteren. Naast het kattenpak zijn er nog veel meer nieuwe power-ups die je in staat stellen om kopieën van je personages te maken. Niet alleen Mario is te zien als nooit tevoren met nieuwe features door zijn kattenpak, maar elk karakter in de game heeft z´n eigen speelstijl.

    * Tijdens de Meet & Greet kunnen er foto's van je worden gemaakt. Je gaat ermee akkoord dat Nintendo die voor promotionele en publiciteitsdoeleinden kan gebruiken.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bekijk hier de videoboodschap van Charles Martinet: