Het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie - Nintendo 2DS komt deze week!


10-10-2013

10 oktober 2013 – Nintendo zorgt voor uitbreiding van haar aanbod aan draagbare spelsystemen met de lancering van Nintendo 2DS in Europa. De Nintendo 2DS wordt op 12 oktober gelanceerd in twee kleurencombinaties – ZWART + BLAUW en WIT + ROOD – en is een toegankelijk en gestroomlijnd draagbaar spelsysteem waarop alle spellen voor Nintendo 3DS en Nintendo DS speelbaar zijn in 2D. Met zijn enorme variatie in software en scherpe prijs, is dit instapmodel zeker voor gezinnen een welkome aanvulling op de opties voor draagbaar speelvermaak.

De Nintendo 2DS behoudt de meeste van de kenmerken van de Nintendo 3DS, inclusief dezelfde intuïtieve besturingsmogelijkheden. Net als de Nintendo 3DS is de Nintendo 2DS met terugwerkende kracht compatibel met Nintendo DS-spellen, wat betekent dat het systeem óók geschikt is voor het spelen van vrijwel alle Nintendo DS-spellen. Verder biedt de Nintendo 2DS dezelfde draadloze verbindingsfuncties als de Nintendo 3DS, zoals toegang tot de Nintendo eShop voor het downloaden van digitale software, online-eerspelerstanden en StreetPass- en SpotPass-functies. De Nintendo 2DS wordt geleverd inclusief een 4GB SDHC-geheugenkaart voor extra opslagruimte.

Het draagbare systeem is meteen herkenbaar aan het nieuwe, niet inklapbare ontwerp. Dit instapmodel biedt een nieuwe mogelijkheid om tegen een scherpe prijs van de vele spellen voor Nintendo’s draagbare spelsysteem te genieten. De Nintendo 2DS komt beschikbaar in twee opvallende kleurencombinaties, zwart + blauw en wit + rood. De Nintendo 2DS laat je alle Nintendo 3DS-spellen in 2D spelen, inclusief recent gelanceerde spellen als Animal Crossing: New Leaf en Luigi’s Mansion 2. Draagtasjes voor het systeem zijn apart verkrijgbaar in rode en blauwe uitvoering.

Nintendo 2DS wordt gelanceerd op dezelfde dag als Pokémon X en Pokémon Y, de nieuwste delen in de wereldberoemde Pokémon-serie. Wie het nieuwe systeem nu aanschaft is ook al helemaal klaar voor de komende lancering van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds op 22 november.

Voor meer informatie:

Nintendo 3DS-website http://www.nintendo3ds.be

Nintendo 3DS-rondleiding http://rondleiding.nintendo.be

Nintendo 3DS (BE) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope