• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Downloadbare banen en personages in Mario Golf: World Tour geven spelers nog meer mogelijkheden


    22-04-2014

    22 april 2014 – Nintendo biedt spelers de mogelijkheid om de hoeveelheid speelbare content van Mario Golf: World Tour bijna te verdubbelen. Dit spel verschijnt op 2 mei voor de Nintendo 3DS-systemen.

    Met 10 golfbanen en 126 holes, uitgebreide meerspelerstanden en zowel regionale als wereldwijde kampioenschappen, biedt het spel heel wat content om van te smullen. Maar golfliefhebbers die meer verlangen en hun ervaring willen uitbreiden, kunnen in totaal 108 nieuwe downloadbare holes en extra golfpersonages uit het Paddenstoelenrijk aanschaffen om hun vaardigheden op nieuwe manieren te beproeven*.

    De downloadbare content voor het spel wordt uitgebracht in drie aparte pakketten: het Paddenstoelenpakket dat op 2 mei verschijnt, het Bloemenpakket dat later in mei uitkomt en het Sterrenpakket dat in juni wordt uitgebracht. Elk pakket bevat twee nieuwe banen met elk 18 holes en een nieuw speelbaar personage. Spelers ontvangen Toadette bij het Paddenstoelenpakket, Nabbit bij het Bloemenpakket en Rosalina bij het Sterrenpakket.

    Elk pakket kun je voor € 5,99 kopen bij Toads kiosk in het hoofdmenu van het spel. Mario Golf: World Tour-bezitters die al weten dat ze de drie uitbreidingspakketten willen kopen, kunnen vanaf 2 mei een 3-pakkettenset kopen voor de gereduceerde prijs van € 11,99. Bezitters van een 3-pakkettenset krijgen toegang tot elk nieuw pakket zodra dit verschijnt en krijgen bij aanschaf als speciale bonus het speelbare personage gouden Mario. Gouden Mario heeft een speciale gouden vuurslag die elke afgelegde yard met munten beloont. Spelers die de drie pakketten los van elkaar aanschaffen, kunnen gouden Mario krijgen als alle pakketten zijn uitgebracht. Daarnaast brengt Nintendo proeftoernooien uit voor fans die de downloadbare banen graag willen proberen voordat ze tot de aanschaf overgaan. Spelers die het spel bezitten en het proefpakket downloaden, kunnen deelnemen aan deze online-toernooien.

    Voor meer informatie:

    Mario Golf: World Tour-website www.nintendo.nl/mariogolf

    Nintendo 3DS-website http://www.nintendo3ds.nl

    Nintendo 3DS-rondleiding http://rondleiding.nintendo.nl

    Nintendo 3DS (NL) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendonederland

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope