• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Laat vanaf 3 oktober je vechtkunsten zien met het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack


  13-08-2014

  13 augustus 2014 – Europese Smash Bros.-fans kunnen uitkijken naar het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack dat tegelijk met Super Smash Bros for Nintendo 3DS wordt uitgebracht op 3 oktober. Dit pakket bevat een rood Nintendo 3DS XL*-systeem met een opvallend Super Smash Bros.-motief op de voorkant, en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op elk limited edition-systeem is vooraf een digitaal exemplaar van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS geïnstalleerd, dus zodra spelers het systeem uit de doos hebben gehaald, kunnen ze ermee aan de slag.

  Om de komst van vele legendarische spelfiguren naar Super Smash Bros. te vieren maakt Nintendo vandaag ook bekend dat er gedurende een periode van twee weken in augustus kortingen tot 50% worden gegeven voor meer dan 25 downloadbare games en Virtual Console-titels in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS, 2DS en Wii U.

  De Super Smash Bros.-vechtersactie 'Nieuwe uitdagers' in de Nintendo eShop loopt van 14 tot 21 augustus** en geldt voor de volgende titels met personages die voor het eerst in Super Smash Bros. verschijnen:

  • Tomodachi Life
  • Wii Party U
  • Animal Crossing: New Leaf
  • Kid Icarus: Uprising
  • Punch-Out!!
  • Super Punch-Out!!
  • Mega Man 1-6
  • PAC-MAN

  Van 21 tot 28 augustus volgt de Super Smash Bros.-vechtersactie 'Veteranen', met personages die al eerder in de Super Smash Bros.-serie verschenen. Via de Nintendo eShop, de Super Smash Bros. Facebook-pagina en de Nintendo-website wordt bekendgemaakt welke titels in die week worden afgeprijsd. Met meer dan 25 afgeprijsde games in de Nintendo eShop is augustus een perfecte maand om alvast met de kleurrijke personages van Super Smash Bros. te spelen, voordat ze op 3 oktober allemaal samenkomen.

  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is het eerste deel in de beroemde serie dat voor een handheld-spelsysteem verschijnt. Vier spelers kunnen zowel via draadloze communicatie als online tegen elkaar strijden met vele legendarische personages. Strijd met terugkerende veteranen als Mario, Link, Samus, Sonic, Pikachu en – vandaag onthuld – Meta Knight, samen met nieuwkomers als Mega Man, Little Mac, PAC-MAN en Palutena. Voor het eerst kunnen spelers nu ook met hun eigen Mii-personages aan de gevechten deelnemen. Ook nieuw in de serie is de mogelijkheid om in de diverse multiplayerstanden verschillende aspecten van je vechter aan te passen, wanneer je via draadloze communicatie of online samenspeelt met geregistreerde vrienden.

  Beuk en breek je een weg door Zoek & Smash, een nieuwe spelstand die exclusief in de Nintendo 3DS-versie van het spel beschikbaar is. In Zoek & Smash krijgen maximaal vier spelers vijf minuten de tijd om een enorm slagveld te verkennen, waarbij ze het moeten opnemen tegen vijanden uit vrijwel elke grote Nintendo-serie en diverse spellen van andere ontwikkelaars. Verslagen vijanden laten power-ups achter, en de speler die aan het eind de meeste power-ups heeft verzameld, is in het voordeel als het eindgevecht voor de kampioenstitel begint. Het is ook mogelijk om je vaardigheden te trainen in activiteiten als het nieuwe Bommensmash, waarin je een bom aanvalt om deze op te laden, om hem vervolgens naar een aantal doelwitten te lanceren voor een kettingreactie die je score explosief laat stijgen.

  Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden en familie, zowel in dezelfde kamer als online, of knokken tegen willekeurige online-uitdagers van over de hele wereld in de spelstanden 'Voor de lol' en 'Voor de roem'. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt genieten van de Super Smash Bros.-ervaring. Het is de perfecte manier om vertrouwd te raken met het enorme aanbod aan vechters en hun speciale acties, die óók allemaal aanwezig zullen zijn in Super Smash Bros. for Wii U dat in de winter van 2014 verschijnt.

  Laat je vechtkunsten zien met het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack dat tegelijk met Super Smash Bros. for Nintendo 3DS in Europa wordt uitgebracht op 3 oktober 2014. Wie in de geschiedenis van de diverse vechters wil duiken, zit helemaal goed met de 25 afgeprijsde games in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS, 2DS en Wii U.

  * De Nintendo 3DS-voeding is niet inbegrepen.

  ** De acties in de Nintendo eShop beginnen op 14 augustus om 15:00 uur en eindigen op 21 augustus om 23:59 uur.

  Meer informatie:

  Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

  Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl