• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Reis op 14 maart naar Ei-Eiland in Yoshi's New Island op de Nintendo 3DS!


    23-01-2014

    Laat Yoshi op de grond stampen, door de lucht zweven en zijn vijanden in eieren veranderen in Yoshi’s New Island, het nieuwste deel in de Yoshi-platformserie dat op 14 maart 2014 verschijnt voor de Nintendo 3DS-systemen. Yoshi’s New Island is vormgegeven in verschillende stijlen die de sprookjesachtige charme van het Yoshi-universum op unieke manieren tot leven wekken. Versla de vele kleine en grote vijanden door ze op te slokken, erop te stampen of ze met eieren te bekogelen, en zorg dat Baby Mario weer wordt verenigd met zijn broer!

    Het verhaal van Yoshi’s New Island gaat verder waar dat van de Super Nintendo-titel Super Mario World 2: Yoshi’s Island ophield, en verplaatst de platformactie naar een nieuwe locatie, Ei-Eiland. In dit nieuwe deel in de Yoshi-serie is Baby Mario opnieuw ontvoerd. Aan de verschillend gekleurde Yoshi’s de taak om Baby Mario te beschermen en de twee broers weer bij elkaar te brengen.

    Zowel de nieuwkomers als de trouwe Yoshi-fans die Super Mario World 2: Yoshi’s Island al gespeeld hebben, zullen genieten van de vele schattige Yoshi’s en hun magische avonturen op Ei-Eiland. Yoshi’s New Island verschijnt exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen op 14 maart.

    Voor meer informatie:

    Nintendo 3DS-website http://www.nintendo3ds.be

    Nintendo 3DS-rondleiding http://rondleiding.nintendo.be

    Nintendo 3DS (BE) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope