• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • In de aanbieding tot 13 juli 2014: extra games voor StreetPass Mii-park!


    27-06-2014

    StreetPass biedt meer dan genoeg redenen om je Nintendo 3DS of 2DS deze zomer overal mee naartoe te nemen. Er zijn nu tijdelijk extra games voor StreetPass Mii-park beschikbaar voor een verlaagde prijs!

    Als je je Nintendo 3DS of 2DS altijd overal mee naartoe neemt, gaat het systeem automatisch zoeken naar en gegevens uitwisselen met andere spelers die hun Nintendo 3DS of 2DS hebben ingeschakeld. StreetPass biedt extra mogelijkheden in verschillende games: laat anderen je huisdier zien in nintendogs + cats, nodig andere spelers bij jou thuis uit in Animal Crossing: New Leaf en nog veel meer!

    In StreetPass Mii-park, dat op elke Nintendo 3DS en 2DS staat, kun je games spelen die speciaal voor StreetPass zijn ontwikkeld. Naast de twee games die je op elk systeem vindt, Puzzelruil en Mii in Misère, zijn er nog vier games te koop voor StreetPass Mii-park!

    Vanaf 26 juni 2014, 15 uur (CET) tot 13 juli 2014, 23:59 uur (CET) kun je elk van de vier extra games voor StreetPass Mii-park kopen voor maar € 3,99, in plaats van € 4,99. Als je alle games wilt spelen, dan kun je de volledige bundel kopen voor maar € 9,99, in plaats van € 14,99!

    Screenshots_StreetPassHub_Squad_All.png

    In de shooter Ruimtepolitie verzamel je Mii-personages voor de intergalactische politiemacht die het universum moet beschermen tegen de bende kwaadaardige ruimtepiraten van kapitein Goudbot. In dit zijwaartsscrollend schietspel bevrijd je Mii-personages die bent tegengekomen via StreetPass. Daarna werk je aan de verdediging van je schip: de kleur van het shirt bepaalt welk wapen een Mii-personage hanteert.

    Screenshots_StreetPassHub_Battle_nlNL_1.png

    In Veldslag moet je de wereld veroveren met een machtig StreetPass-leger! Eerst kies je een soort leger: ridders, samoerai of cybersoldaten. Daarna ga je de strijd aan met 20 landen, die elk door een strijdlustige vorst worden bestuurd. Breng de hele wereld onder jouw hoede door ze op het slagveld te verslaan met gevechten met het spelmechanisme van steen, papier en schaar. Leg de vijand het zwijgen op door je troepen te verdelen in cavalerie, infanterie en boogschutters, en laat je leger met elke overwinning groeien!

    Screenshots_StreetPassHub_Garden_enGB_1.png

    In Tuiniersplezier moet je planten verzorgen en een prachtige tuin onderhouden met StreetPass! Zorg dat je bloemen al het water krijgen dat ze nodig hebben door zo veel mogelijk mensen te ontmoeten. Iedereen die je tegenkomt, komt op bezoek met een gieter in de hand om je huidige plant te laten groeien. Zorg dat er kruisbestuiving plaatsvindt met de bloemen van andere spelers om tientallen kruisingen of zelfs geheel nieuwe bloemen te in je tuin te laten groeien.

    Screenshots_StreetPassHub_Mansion_nlNL_1.png

    Stap in de schoenen van een paranormaal begaafde detective die een huis vol geesten gaat onderzoeken in Huiverhuis! Verken 30 verdiepingen waarop het wemelt van de griezels en puzzel de plattegrond van het huis bij elkaar met de hulp van de angstige Mii-personages die je op je weg tegenkomt. Neem het op tegen huiveringwekkende vijanden, en gebruik verschillende soorten wapens om ze op hun zwakke plekken te raken. Je kunt je wapens ook combineren en verbeteren voor snellere en krachtigere aanvallen!

    Kom meer te weten over extra games voor StreetPass Mii-park in deze trailer:


    Als je extra games voor StreetPass Mii-park wilt kopen, kies dan het winkelpictogram in het menu van Mii-park. Kies het spel dat je wilt kopen en praat met het konijn om de aankoop af te ronden. Om de extra games voor StreetPass Mii-park te kunnen kopen moet je je systeemsoftware bijwerken naar versie 6.0.0-12E of hoger.

    Vergeet niet dat je elk spel tijdelijk kunt kopen voor € 3,99 in plaats van € 4,99, en dat de bundel met alle vier de games maar € 9,99 kost in plaats van € 14,99. Deze actie loopt tot 13 juli 2014, 23:59 uur.

    Je kunt meer lezen over StreetPass en de games voor StreetPass Mii-park op onze officiële StreetPass-pagina. Je kunt ook onze Hotspot Finder gebruiken om hotspots te vinden die de Nintendo 3DS en 2DS ondersteunen. Bezoek een hotspot om online te gaan, download spannende content en maak gebruik van StreetPass-stations om StreetPass-gegevens van andere Nintendo 3DS-eigenaren te ontvangen, zelfs als ze op dat moment niet aanwezig zijn!

    Alle prijzen zijn inclusief btw.