• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Probeer Wii Sports Club dit weekend gratis uit!


    20-03-2014

    Wii Sports Club is een nieuwe manier om je favoriete Wii Sports-evenementen te beleven. Wii Sports Club bevat nieuwe spelstanden en functies exclusief voor de Wii U. De game heeft meer diepgang, laat je online met anderen spelen en biedt je de mogelijk om je aan te sluiten bij clubs – allemaal terwijl je je in het zweet werkt tijdens je favoriete sport!

    We bieden je opnieuw de mogelijkheid om Wii Sports Club uit te proberen. Vanaf vrijdag 21 maart, 12 uur, tot maandag 24 maart, 00:59 uur kun je alle beschikbare sporten – tennis, bowlen en golf – gratis spelen*! Nodig familie en vrienden uit en daag hen uit tot een lokale strijd, of vorm een duo en speel online tennis tegen spelers uit Europa en Australië.

    Dit weekend heb je ook de kans om de nieuwe golfbaan Resort te ontdekken, die op 14 maart is toegevoegd. Deze baan heeft negen extra holes, die sommige spelers nog zullen kennen uit Wii Sports Resort. Om op deze baan te kunnen spelen hoef je alleen maar Wii Sports Club op te starten terwijl je verbinding met het internet hebt. De gratis software-update wordt dan automatisch gedownload. Lees meer over software-updates onder Klantenservice.

    Wii Sports Club is nu verkrijgbaar als gratis download in Nintendo eShop. Je kunt het ook automatisch in het HOME-menu ontvangen als je hebt gekozen voor het ontvangen van automatische softwaredownloads, mits er voldoende opslagruimte beschikbaar is**. Als je Wii Sports Club voor het eerst speelt, ontvang je een gratis daglicentie voor 24 uur. Hiermee kun je het spel uitproberen. Als je het spel voor het eerst speelt tijdens de actie die loopt van vrijdag 21 maart, 12 uur, tot maandag 24 maart, 00:59 uur, dan krijgt de actie voorrang. De gratis daglicentie voor 24 uur kan later, wanneer de actie is afgelopen, worden verzilverd als je het spel opnieuw speelt.

    Als je verder wilt spelen als de actie is afgelopen, dan moet je een daglicentie kopen. Deze geeft je 24 uur lang toegang tot elke beschikbare sport en gaat in zodra de aankoop is voltooid. Je kunt er ook voor kiezen een licentie voor een individuele sport te kopen, zodat je zonder tijdrestricties van de gekozen sport kunt genieten. De keuze is aan jou! Bezoek de Wii Sports Club-website voor meer informatie over de beschikbare sporten, licenties en veel meer.

    Wii Sports Club is verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop, alleen voor de Wii U. Tennis, Bowlen en Golf zijn nu beschikbaar en in de toekomst worden Honkbal en Boksen toegevoegd.

    *De actie begint op 21 maart 2014 om 12:00 uur en eindigt op 24 maart 2014 om 00:59 uur. Om deel te nemen aan deze actie moet SpotPass ingeschakeld zijn in Wii Sports Club. Een internetverbinding is vereist tijdens het spelen. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid zijn vereist.

    **Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je hebt en het gebruik ervan, heb je mogelijk een aanvullend opslagmedium nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop.