• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Breid je verzameling topgames uit met de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014


  11-09-2014

  11 september 2014 – Omdat de winter in aantocht is, heeft Nintendo vandaag een nieuwe aanbieding voor de Nintendo 2DS en 3DS aangekondigd: de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014. Dankzij deze actie kunnen spelers hun gameverzameling uitbreiden om de wintermaanden door te komen.

  Om deel te nemen aan de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014 hoeven spelers alleen het volgende te doen:

  • Een Nintendo 2DS, Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL registreren bij Club Nintendo tussen 11 september 2014 en 12 januari 2015 (23:59 uur).
  • Een exemplaar van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (release op 3 oktober), Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire (release van beide games op 28 november) registreren bij Club Nintendo tussen 3 oktober 2014 en 12 januari 2015 (23:59 uur), en de vragenlijst bij de softwareregistratie invullen. Dit is vereist als spelers hun exemplaar van de game in de winkel kopen.

  Deelnemers kunnen dan een gratis downloadcode aanvragen om een van de volgende games te downloaden in de Nintendo eShop:

  Spelers kunnen de gratis downloadcode aanvragen via hun Club Nintendo-account. De aanvraag moet voltooid zijn vóór 12 februari 2015 (23:59 uur). De downloadcode vervalt op 12 maart 2015 (23:59 uur), en moet dus vóór dit tijdstip worden gebruikt. Leden van Club Nintendo die volgens de leeftijdsclassificatie te jong zijn om een bepaalde game te spelen, kunnen geen downloadcode voor die game aanvragen.

  Meer informatie:

  Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

  Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

  Nintendo of Europe GmbH

  Bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014

  Algemene voorwaarden

  Als je jonger dan 18 bent, dien je deze algemene voorwaarden samen met een van je ouders of voogden te lezen.

  1. Om aan deze actie te kunnen deelnemen dien je woonachtig te zijn in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Zuid-Afrika of Rusland.
  2. Je moet twee producten registreren bij Club Nintendo op www.club-nintendo.com: (i) een Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (Europese versie), tussen 11 september 2014, 11:00 uur (plaatselijke tijd) en 12 januari 2015, 23:59 uur (plaatselijke tijd), en (ii) een van de games die in aanmerking komen, tussen 3 oktober 2014, 10:00 uur (plaatselijke tijd) en 12 januari 2015, 23:59 uur (plaatselijke tijd). De games die in aanmerking komen, zijn:
   Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
   Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Double Pack
   Pokémon Omega Ruby
   Pokémon Alpha Sapphire
   Pokémon Omega Ruby Limited Edition SteelBook™
   Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition SteelBook™
   Om de downloadversie van een van deze games te registreren moet de Nintendo eShop-account van het Nintendo 3DS-systeem (of Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem) vóór het downloaden of binnen vijf dagen na het downloaden gekoppeld zijn aan een Club Nintendo-account. Om de registratie te voltooien moet de vragenlijst voor het product worden ingevuld.
  3. Zodra je beide producten hebt geregistreerd, kun je een gratis downloadcode aanvragen voor een van de bonusgames. De bonusgames zijn:
   Monster Hunter 3 Ultimate (PEGI 12)
   The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (PEGI 7)
   Kirby: Triple Deluxe (PEGI 7)
   Yoshi’s New Island (PEGI 3)
   Mario Golf: World Tour (PEGI 3)
   Mario Party: Island Tour (PEGI 3)
   Pokémon Art Academy (PEGI 3)
   Opmerking: leden van Club Nintendo die volgens de leeftijdsclassificatie te jong zijn om een bepaalde game te spelen, kunnen geen downloadcode voor die game aanvragen.
   Om een gratis downloadcode aan te vragen voor een bonusgame log je 24 uur later in bij Club Nintendo en klik je op de banner voor de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014. Kies vervolgens voor welke van de beschikbare games je een downloadcode wilt ontvangen. De aanvraag moet voltooid zijn vóór 12 februari 2015, 23:59 uur (plaatselijke tijd). De downloadcode wordt binnen 48 uur via e-mail naar het e-mailadres gestuurd dat je voor je Club Nintendo-account hebt geregistreerd.
   Je kunt de downloadcode gebruiken om de gekozen game in de Nintendo eShop te downloaden op een Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem. De downloadcode vervalt op 12 maart 2015, 23:59 uur (plaatselijke tijd).
  4. Registratie bij Club Nintendo is vereist. De algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Om de Nintendo eShop te gebruiken moet je akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
  5. Je kunt maar één keer deelnemen aan deze actie. Productregistraties in verband met deelname aan deze actie kunnen niet worden gecombineerd met andere acties, tenzij dit anders is bepaald in de algemene voorwaarden van zulke acties.
  6. Deze actie wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim.