• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Pokkén Tournament heeft zijn weg naar de Wii U gevonden


    21-08-2015

    Londen, Verenigd Koninkrijk - 21 augustus 2015 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag de aanstaande introductie van Pokkén Tournament voor Nintendo’s Wii U bekendgemaakt. Tot dusver was het alleen in Japan als arcade-spel verkrijgbaar. Vanaf het voorjaar van 2016 wordt Pokkén Tournament wereldwijd geïntroduceerd voor Wii U.

    Pokkén Tournament is een spel dat is ontwikkeld in samenwerking met BANDAI NAMCO Entertainment Inc., de producenten van TEKKEN®, dat een van de meest succesvolle vechtspelmerken in de geschiedenis is. In het spel trekken Pokémon ten strijde op een nog niet eerder vertoonde manier en reageren direct op de acties van de spelers. Dankzij de intuïtieve bediening kan dit spel worden gespeeld door spelers op elk vaardigheidsniveau. De fantastische beelden onderstrepen nog eens de grootte en kracht van elke Pokémon.

    Pokkén Tournament combineert de mooiste elementen van een traditioneel vechtspel met een waarachtige Pokémon-beleving,” vertelt J.C. Smith, directeur van Consumer Marketing bij The Pokémon Company International. “De fans zullen razend enthousiast zijn als ze zien hoe hun favoriete Pokémon op een geheel andere manier vechten.”