• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Gratis content beschikbaar voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, plus uitgebreide online speelsessie voor de demo!


    03-12-2015

    Versla vijanden en los puzzels op als dapper drietal in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Wie nog niet op avontuur is gegaan in het gezelschap van twee andere helden, kan nu een gratis multiplayerdemo* van deze game downloaden in de Nintendo eShop. Bovendien kunnen spelers die de demo hebben, tot 10 januari 2016 online** op pad gaan met twee andere avonturiers, wanneer ze maar willen! Als je vrienden in de buurt wonen, kun je deze multiplayerdemo ook via Local Play met twee anderen spelen. Hoe dan ook kun je Hytopia niet in je eentje redden!

    QRCodes_3DS_TheLegendOfZeldaTriForceHeroes_Demo.png

    Scan deze QR Code met de camera's van je systeem om direct naar de pagina in de Nintendo eShop te gaan waar je de demo kunt downloaden. Lees hier hoe je de QR Code kunt scannen.

    Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Spelers die The Legend of Zelda: Tri Force Heroes al hebben, kunnen nieuwe uitdagingen en outfits ontdekken dankzij een gratis software-update*** die nu beschikbaar is.

    Met deze update kun je je avontuur uitbreiden en het gloednieuwe gebied Den of Trials ontdekken. Daar vind je meer dan 30 uitdagende levels waar zelfs door de wol geverfde helden hun uiterste best voor moeten doen. De update maakt ook twee nieuwe trendy outfits beschikbaar, die echte fans van de Legend of Zelda-serie vast en zeker zullen herkennen: met Linebeck’s Uniform kun je de inhoud van schatkisten bekijken voordat je ze openmaakt, en met de Fierce Deity Mail kun je krachtige energiestralen in vier verschillende richtingen schieten. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over deze software-update voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes.

    Kom meer te weten over dit nieuwe deel in de Legend of Zelda-serie op onze officiële website voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes.

    The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Tijdens het spelen heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    ***Opmerking: deze update heb je nodig om de onlinefuncties van The Legend of Zelda: Tri Force Heroes te gebruiken.

    ****Opmerking: in de game moet je bepaalde doelen hebben behaald om toegang te krijgen tot de content die de gratis software-update toevoegt.