• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Captain Toad: Treasure Tracker


    02-01-2015

    Het is tijd voor een avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker, dat nu uit is voor de Wii U! De heldhaftige angsthaas gaat voor het eerst zelf op pad. Kun jij hem helpen om alle schatten en krachtsterren te vinden?

    Wanneer Toad en zijn vriendinnetje Toadette een krachtster vinden, zijn ze door het dolle heen... totdat de achterbakse vogel Wingo komt aanvliegen en de ster voor hun neus wegkaapt! Toadette is vastbesloten om de schat niet zonder slag of stoot op te geven, dus ze pakt de ster en wordt meegesleurd door Wingo. Toad zet vol goede moed de achtervolging in!

    In dit puzzel-platformavontuur speel je als Toad en ga je op jacht naar krachtsterren in een reeks kijkdoosachtige levels. Draai de camera om elk level van alle kanten te bekijken, verzamel edelstenen en pak uiteindelijk de krachtster aan het eind van het level.

    De game is echter niet zo gemakkelijk als je misschien zou denken. Toad kan niet springen, en als hij geen knolraap heeft die hij kan gooien, is hij geen partij voor zijn vijanden. Daarom moet je stiekem door elk level sluipen om vijanden te ontwijken, en met de Wii U GamePad mechanismen zoals bewegende platformen activeren. Gebruik handige voorwerpen zoals de Super Pickaxe, waarmee je door muren heen kunt graven, en dubbele kersen waarmee je een kopie van Toad kunt maken.

    Ga naar onze officiële website van Captain Toad: Treasure Tracker om een voorproefje van dit avontuur te krijgen. Je kunt zelfs zien wat Toad en Toadette allemaal beleven in een speciale stripreeks!

    Captain Toad: Treasure Tracker is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.