• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee met het Tomodachi Life Vriendschapsfiesta van 30 juli tot 9 augustus


    20-07-2015

    21 juli 2015 – Elke dag is goed voor nieuwe verrassingen in Tomodachi Life, de maffe game voor de Nintendo 3DS-systemen die leuker en leuker wordt naarmate je er meer vrienden en familieleden als Mii-personages aan toevoegt. Met alleen in Europa al ruim 1,5 miljoen verkochte exemplaren, blijft de bevolking van bevriende Mii-personages maar groeien! Omdat 30 juli wereldwijd in het teken staat van vriendschap, nodigt Nintendo of Europe je uit om mee te doen aan de Tomodachi Life Vriendschapsfiesta-vieringen van 30 juli tot 9 augustus, met tal van leuke activiteiten voor bezitters van Nintendo 3DS-systemen.

    Tijdens de fiesta kunnen spelers via de internationale StreetPass-uitwisseldienst bij bepaalde hotspots Mii-personages ontmoeten van spelers uit heel Europa. Spelers van Tomodachi Life krijgen zo de kans om vele nieuwe reizigers te ontvangen en unieke export-voorwerpen van verre eilanden in hun spel te krijgen, terwijl eigen personages de kans krijgen fantastische reizen te maken. Spelers die het spel nog niet hebben, kunnen tijdens de fiesta 30% korting krijgen op de reguliere prijs als ze de game aanschaffen in de Nintendo eShop*.

    Om het vieren van vriendschap nog verder uit te breiden kan iedereen met een Nintendo 3DS-systeem in het plezier delen! Kijk hieronder maar eens naar alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Tomodachi Life Friendship Fiesta van 30 juli tot 9 augustus:

    • Ga naar een Nintendo Zone** en ontvang een gratis downloadcode voor het Tomodachi-tekstwolkjes-thema voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS-systeem.
    • Via SpotPass wordt een speciaal Puzzelruil-paneel verspreid onder alle bezitters van een Nintendo 3DS-systeem.
    • Geniet van internationale StreetPass-bezoeken en ontmoet Mii-personages uit heel Europa bij elke Nintendo Zone die StreetPass relay** ondersteunt.
    • Houd de Facebook-pagina van Tomodachi Life in de gaten voor updates en ga naar de Tomodachi Life-community op Miiverse voor meer details en activiteiten.
    • Heb je Tomodachi Life nog niet? Je kunt een korting van 30% krijgen op de reguliere prijs als je het spel koopt in de Nintendo eShop*.

    Als je benieuwd bent wat Tomodachi Life nou zo bijzonder maakt, kun je de gratis demo*** proberen die verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. Ga hiervoor naar de officiële Tomodachi Life-website en scan de QR Code met je Nintendo 3DS-systeem.

    Op dezelfde website vind je ook de Mii-persoonlijkheidstest: een aangepaste versie van de persoonlijkheidsbepaler van Tomodachi Life. Hiermee kun je aan de hand van grappige vragen en situaties ontdekken welke kleurrijke persoonlijkheid je eigen Mii-personage in het spel zou hebben. Waarom nodig je je vrienden niet uit, zodat zij ook hun persoonlijkheidstype kunnen ontdekken?

    Doe van 30 juli tot 9 augustus mee aan het Tomodachi Life Vriendschapsfiesta en vier je vriendschappen met andere spelers en tal van leuke activiteiten op je Nintendo 3DS.

    *Deze aanbieding is geldig in de Nintendo eShop op Nintendo 3DS-systemen van 30 juli tot 6 augustus.

    **Deelnemende Nintendo Zone-locaties voor het gratis thema voor het Nintendo 3DS HOME-menu en de StreetPass-uitwisseldienst zijn:

    • Benelux: Game Mania, MANGAKISSA
    • Deelnemende Nintendo Zone-locaties voor de StreetPass-uitwisseldienst:
    • Benelux: Game Mania, MANGAKISSA, KPN

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (België) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl