• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – Harvest Moon: The Lost Valley


    19-06-2015

    Haal de seizoenen terug en bouw je boerderij zoals je zelf wilt in Harvest Moon: The Lost Valley, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als de Lost Valley ten prooi valt aan een eindeloze winter, is het jouw taak om de Harvest Goddess te vinden en de vallei in zijn oude glorie te herstellen. Ondertussen moet je proberen een florerend boerenbedrijf op te bouwen. Je kunt zelf kiezen of je als jongen of als meisje speelt. Kies je eigen kapsel en kledingstijl, en bouw een mooie boerderij!

    Kweek en oogst gewassen, zorg voor allerlei dieren en geef het land kleur door bloembedden aan te planten. Je kunt probleemloos de boerderij van je dromen bouwen door snel tussen twee handige spelstanden te wisselen. Gebruik de Cultivation Mode om het land te bewerken, en schakel daarna over naar de Building Mode om meteen nieuwe gebouwen weg te zetten. De besturing is afhankelijk van de context, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je een essentieel stuk gereedschap mist. Overal waar je bent, kun je met één druk op de knop het juiste hulpmiddel tevoorschijn toveren.

    Verken een uitgebreide 3D-omgeving en geef het landschap vorm zoals je zelf wilt. Creëer vlak land waarop je akkers aan kunt leggen, graaf putten en vijvers uit, gebruik aarde om heuvels op te werpen en leg paden aan om nieuwe delen van de vallei te ontdekken! Tijdens je verkenningstochten kun je grondstoffen verzamelen waarmee je je boerderij kunt uitbreiden.

    Als je niet op het land werkt of rondtrekt door de Lost Valley, kun je handel drijven en vriendschap sluiten met mensen die je boerderij bezoeken. Voorbijgangers kunnen je ook om hulp vragen, dus help ze een handje en leer je buren kennen. Misschien kom je zelfs de liefde van je leven tegen, met wie je kunt trouwen en een gezin kunt stichten!

    Ontdooi de Lost Valley en bouw een boerderij om trots op te zijn in Harvest Moon: The Lost Valley voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Ga naar de officiële website voor Harvest Moon: The Lost Valley om meer te weten te komen over dit unieke boerderij-avontuur.

    Harvest Moon: The Lost Valley is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.