• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Project Zero: Maiden of Black Water


    30-10-2015

    Project Zero: Maiden of Black Water is nu verkrijgbaar in Europa, exclusief voor de Wii U. De game is net op tijd voor Halloween, de griezeligste nacht van het jaar...

    Het lot van de hoofdpersonages Yuri, Miu en Ren raakt vervlochten. De mysterieuze berg Mount Hikami is in de ban van een duistere macht. Voor iedereen die hiermee in aanraking komt, is er geen ontkomen meer aan. Volg de nauw samenhangende verhaallijnen van de drie personages om verlaten woningen te doorzoeken, over kronkelende bospaden te dwalen en spookachtige heiligdommen te verkennen. Je weet maar nooit wat er in het duister op de loer ligt...

    Zoals in alle goede griezelverhalen ben je niet alleen in deze grimmige wereld. Gekwelde zielen van overledenen spoken rond op de berg. Ze zijn allerminst gesteld op indringers en zullen je omsingelen als je ze stoort. Het enige waarmee je jezelf kunt verdedigen is de Camera Obscura: een fototoestel dat bovennatuurlijke fenomenen kan vastleggen. Zoek je doelwit met de Wii U GamePad en gebruik de sluiter om schade toe te brengen.

    Je kunt een voorproefje van de horror krijgen in de gratis demoversie die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop, die bestaat uit de proloog en de eerste twee hoofdstukken van de game. Kies daarna zelf of je de overige hoofdstukken wilt kopen en downloaden om je avontuur voort te zetten. In de winkels zal de game alleen verkrijgbaar zijn in de Project Zero: Maiden of Black Water – Limited Edition-bundel. Daarin vind je een exemplaar van de game, een dubbelzijdig bedrukte poster, een boekje met artwork, vier Spirit Photographs en een SteelBook®.

    Ga voor meer informatie naar de website voor Project Zero: Maiden of Black Water... als je durft.

    Project Zero: Maiden of Black Water is nu verkrijgbaar in de winkels als limited edition-bundel, exclusief voor de Wii U. In de Nintendo eShop vind je een gratis demo van de game. Door middel van een betaalde upgrade krijg je toegang tot de volledige versie van de game.

    Afhankelijk van de Wii U-hardwarebundel die je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmedia nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga op onze website naar Klantenservice voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.