• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang exclusieve items voor Animal Crossing: Happy Home Designer via Nintendo Zones!


    09-10-2015

    In Animal Crossing: Happy Home Designer, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, kun je droomhuizen, prachtige tuinen en een levendig dorpsplein creëren voor je Animal Crossing-vrienden. Je kunt kiezen uit een heleboel items als je huizen inricht en via Nintendo Zones kun je nóg meer accessoires ontvangen om mee aan de slag te gaan.

    Als je tussen 9 oktober 2015 en 9 januari 2016 een deelnemende Nintendo Zone bezoekt bij Game Mania, dan kun je speciale supermarktmeubels, muren, toonbanken en nog veel meer ontvangen!

    Volg de stappen hieronder om items te krijgen via een Nintendo Zone. Opmerking: je moet eerst Carries verzoek vervullen voordat je deze content kunt krijgen.

    1. Start de game terwijl je in een Nintendo Zone bent, en ga in de game naar de bovenste verdieping van het Nook's Homes-kantoor. Loop met je personage naar het Nintendo 3DS-systeem op het bureau toe en druk op de A-knop.
    2. Er verschijnt een uitleg over speciale ontwerpverzoeken. Kies YES, PLEASE! om het verzoek te bekijken.
    3. Accepteer het verzoek van Filly.
    4. Wanneer je vervolgens de meubelcatalogus opent op het touchscreen, zul je zien dat er speciaal supermarktmeubilair is toegevoegd!

    Ga iedere week naar een Nintendo Zone in de buurt om extra items voor Animal Crossing: Happy Home Designer te ontvangen. Je kunt de dichtstbijzijnde Nintendo Zone zoeken met onze Nintendo Zone Finder. Op onze speciale StreetPass-website kom je meer te weten over Nintendo Zones.

    Animal Crossing: Happy Home Designer is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.