• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Super Mario Maker


    11-09-2015

    Mario's avontuur zonder einde gaat vandaag van start, want Super Mario Maker wordt in heel Europa uitgebracht, exclusief voor de Wii U!

    Spelers in de hele wereld kunnen levels maken en delen, dus deze game heeft elke dag wat nieuws te bieden. Speel levels die door andere fans zijn gemaakt, red prinses Peach in de Missie met 100 Mario's en ontdek populaire of door een bepaalde maker gecreëerde levels. Met een internetverbinding valt er steeds weer wat nieuws te ontdekken en kent het plezier geen grenzen!

    Het ontwerpen van je eigen Mario-level is zo simpel als krabbelen op een kladblok. Combineer vertrouwde elementen op verrassende manieren om unieke Super Mario-levels te bouwen! Als je je eigen levels uploadt, dan kunnen spelers in de hele wereld ze uitproberen! Ontdek talloze verrassende, uitdagende en grappige levels. Je kunt zelfs de creaties van andere spelers aanpassen en je eigen ideeën toevoegen om iets geheel nieuws te maken!

    Door de Missie met 100 Mario's te voltooien of door bepaalde amiibo tegen de Wii U GamePad aan te houden kan Mario veranderen in tal van andere personages die allemaal hun eigen geluidseffecten hebben! Als je ooit een Mario-level hebt willen spelen als Link, Kirby, de Wii Fit-trainer of tientallen andere personages, is dit je kans!

    Vergeet niet om naar de Super Mario Maker-website te gaan voor meer informatie. Daar kun je ook coole dingen downloaden, zoals het speciale ruitjespapier dat gebruikt werd door de makers van de allereerste Super Mario Bros.-game, bureaubladachtergronden en meer.

    Super Mario Maker is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.