• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek de wereld van Super Mario Maker op de gloednieuwe website!


    04-09-2015

    Mario heeft tijdens zijn avonturen altijd eindeloos veel energie gehad, eindeloos veel verschillende vormen aangenomen, en eindeloos veel enthousiasme getoond om toch nog dat laatste kasteel te doorzoeken. Nu is het tijd voor zijn eerste eindeloze avontuur in Super Mario Maker, dat op 11 september exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Nu kun je meer te weten komen over dit voortdurend veranderende avontuur op de website voor Super Mario Maker!

    Ga naar de pagina Spelen om te zien hoe je in de voortdurend groeiende online collectie het juiste level voor jezelf kunt vinden. Daar kom je er ook achter hoe de Missie met 10 Mario's en Missie met 100 Mario's je platformvaardigheden op de proef stellen.

    Als je liever zelf levels bouwt, vind je op de pagina Creëren een paar van de talloze mogelijkheden die je kunt gebruiken als je speelstijlen, thema's en onderdelen combineert. Daarnaast kun je op de pagina Kostuum-Mario een paar van de 99 vormen bekijken die Mario kan aannemen, een blik werpen op de amiibo uit de Mario 30th Anniversary Collection, en nog veel meer.

    Ga nu naar de nieuwe website voor Super Mario Maker!

    Super Mario Maker is vanaf 11 september verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.