• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo geeft meer informatie over Star Fox Zero en Star Fox Guard, die op 22 april uitkomen voor de Wii U


    06-04-2016

    6 april 2016 – Nintendo onthult vandaag nieuwe informatie over twee nieuwe games in de populaire Star Fox-serie: het schietspel Star Fox Zero en de strategiegame Star Fox Guard. Beiden worden op 22 april uitgebracht in Europa, exclusief voor de Wii U.

    In het universum van Star Fox Zero toont de tv een filmachtig beeld van achter de Arwing, terwijl de Wii U GamePad spelers direct in de stoel van de schutter plaatst, compleet met knallende geluidseffecten en intuïtieve bewegingsbesturing om nauwkeurig mee te richten. Een reeks trainingsmissies helpt nieuwe rekruten de unieke gameplay met twee schermen onder de knie te krijgen. Wanneer spelers hun vaardigheden verder hebben ontwikkeld, kunnen ze terugkeren naar deze trainingsmissies voor betere scores en wat ze hebben geleerd toepassen in het hoofdspel om nieuwe gebieden te ontdekken en eerdere prestaties te verbeteren.

    Terwijl spelers in de game vorderen, kunnen ze terugkeren naar eerdere missies om verborgen voorwerpen en alternatieve routes te vinden die leiden naar gloednieuwe uitdagingen. De standaardroute via de planeet Fortuna, waar het wemelt van de biologische wapens, eindigt met een onvergetelijk gevecht tegen de eindbaas Monarch Dodora. Maar nadat spelers een bepaalde missie in het verhaal hebben uitgespeeld, kunnen piloten met zelfvertrouwen terugkeren naar Fortuna en een alternatieve route kiezen om Star Wolf te achtervolgen. De verschillende routes bieden nieuwe uitdagingen en verrassingen voor spelers met verschillende vaardigheidsniveaus en speelstijlen. Bekijk de Star Fox Zero-trailer op YouTube om vertrouwd te raken met de gameplay in Star Fox Zero en Star Fox Guard.

    Piloten die een pittige uitdaging niet uit de weg gaan, kunnen hun Falco-amiibo* gebruiken om de Black Arwing vrij te spelen: een krachtig maar kwetsbaar wapen. Door de Fox-amiibo* tegen de GamePad aan te houden krijgt de speler toegang tot een retro Arwing in de stijl van het originele Star Fox voor de Super NES, compleet met retromuziek. Dit schip kun je gebruiken in het eerste Corneria-level.

    Tegelijk met Star Fox Zero wordt de game Star Fox Guard uitgebracht, waarin spelers mijnbouwoperaties moeten beschermen tegen aanvallende robots. Het tv-scherm toont beelden van twaalf bewakingscamera’s die elk een bepaald deel van de mijnlocatie bewaken. Aan de speler de taak om te wisselen tussen de camera’s en vijanden kapot te knallen voordat ze de centrale toren bereiken. Het vereist opperste concentratie en multitaskvaardigheden om de meedogenloze golven robots af te weren, dus kan het goed van pas komen als vrienden meekijken en de nummers roepen van camera’s die naderende robots spotten. Als extra hulp kunnen spelers ook gebruikmaken van de Fox- en Falco-amiibo.* Hiermee kan de speler één keer per dag team Star Fox oproepen voor een krachtige luchtaanval die de aanvallende robots vernietigt.

    Het voltooien van missies wordt beloond met zeldzame metalen, die toegang geven tot extra missies en camera’s met speciale vermogens, zoals het vertragen of bevriezen van vijanden, wat zorgt voor nog meer strategische diepgang. De spelstand My Squad laat slimme strategen ook hun eigen vijandelijke aanvalspatronen creëren en uploaden om spelers van over de hele wereld uit te dagen. Zelf kun je ook tegen de beste creaties van andere spelers te strijden. De functie Star Strategists wordt elke dag ververst om wereldwijd een uitdaging aan te bieden.

    Fans die Star Fox Zero hebben aangeschaft, kunnen een voorproefje nemen op de strategische actie van Star Fox Guard in een exclusieve downloadbare demo die alleen beschikbaar is via het hoofdmenu van Star Fox Zero. Opgeslagen gegevens kun je overdragen naar de volledige versie, zodat strategen verder kunnen spelen vanaf het punt waarop de demo eindigt.

    Vanaf 22 april kunnen Wii U-bezitters Star Fox Zero en Star Fox Guard aanschaffen in een beperkt verkrijgbare First Print-editie, waarin onder meer de beide games op aparte speldisks zitten, evenals een exclusief SteelBook®. Deze editie is de enige manier om een fysiek exemplaar van Star Fox Guard in handen te krijgen, dus deze mogen verzamelaars niet missen. Star Fox Guard zal ook in de winkels verkrijgbaar zijn als downloadcode. Gebruikers die een van de games aanschaffen in de Nintendo eShop, krijgen € 5,00 korting op de andere, waardoor de totaalprijs van beide games uitkomt op € 59,98. Wie nu al zijn vlieg- en schietvaardigheden wil oefenen, kan de Nintendo 64-game Star Fox 64 aanschaffen in de Nintendo eShop voor € 4,99 (normale prijs € 9,99) tot 21 april 2016, 23:59 uur.

    Dit zijn de prijzen in de Nintendo eShop, inclusief btw.

    *Apart verkrijgbaar

    Meer informatie:

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Wii U (België) op Facebook https://nl-nl.facebook.com/WiiUBelgie

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope