• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek de wereld van YO-KAI WATCH® op onze gloednieuwe website!


    19-04-2016

    Ga op zoek naar honderden schattige, griezelige en ondeugende Yo-kai in YO-KAI WATCH®, dat op 29 april exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. Als er iets misgaat in het dagelijks leven, dan zit daar meestal een Yo-kai achter. Kom alles te weten over dit vreemde fenomeen op onze gloednieuwe website voor YO-KAI WATCH.

    Yo-kai zijn vreemde maar grappige wezens die je overal aantreft. Ze leven in hun eigen wereld, gescheiden van de onze. Ze hebben de neiging om mensen op te zadelen met allerlei vreemde problemen, wat vaak tot hilarische situaties leidt! Je bent de kersverse eigenaar van een krachtige Yo-kai Watch. Dat is een horloge met een lens waarmee je verborgen Yo-kai kunt ontdekken. Het is jouw taak om de raadsels rondom de Yo-kai op te lossen en het stadje Springdale te beschermen. Je kunt alvast een voorproefje krijgen in de YO-KAI WATCH-demo, die je nu kunt downloaden* in de Nintendo eShop.

    Ga naar het gedeelte 'Ontdek Yo-kai' op de website en kom alles te weten over de wonderlijke wereld van de Yo-kai en over de Yo-kai Watch zelf. Onder 'Verhaal' kom je meer te weten over de gebeurtenissen in de game en onder 'Gameplay' kun je lezen hoe je Yo-kai kunt vinden, hoe je vriendschap met ze kunt sluiten en hoe je tegen ze moet vechten. Ontdek op welke manieren je met je vrienden kunt spelen onder 'Samen spelen'. Op de site kun je verder zien hoe Blazion en Walkappa hun Soultimate-moves gebruiken en kun je officiële YO-KAI WATCH-bureaubladachtergronden downloaden voor je pc, tablet of smartphone.

    Beleef een kleurrijk avontuur in een RPG boordevol diepgang en ontdek de geheimzinnige wereld van de Yo-kai in YO-KAI WATCH, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Er moet hier ergens een Yo-kai zitten! Spoor ze op via onze gloednieuwe website voor YO-KAI WATCH.

    YO-KAI WATCH is vanaf 29 april verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.