• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Beleef vanaf vandaag een gratis tentakelspektakel met Splatoon Testfire - Zomer 2016!


    18-08-2016

    Heb je altijd al eens flink met inkt willen kliederen in Splatoon, de unieke actie-shooter voor de Wii U? Dit is je kans! De Splatoon Testfire is terug. Vanaf vandaag tot 1 september, 23:59 uur kun je je uitleven in de online multiplayerstand.

    In het gratis online demo-evenement Splatoon Testfire - Zomer 2016 kunnen spelers Turf Wars spelen: een online spelstand voor vier tegen vier waarin je zo veel mogelijk terrein moet innemen door de grond met je eigen kleur inkt te bedekken. Ga in de aanval en beklad het hele level met inkt, of lok de tegenpartij in een hinderlaag om te voorkomen dat ze jouw terreinwinst ongedaan maken. Spelers met verschillende speelstijlen en ervaringsniveaus kunnen bijdragen aan de overwinning.

    Je kunt de Splatoon Testfire - Zomer 2016 gratis downloaden* in de Nintendo eShop op de Wii U of via de deze website!** Als je de software via de site wilt downloaden, ga dan naar de officiële spelpagina voor Splatoon, log in met je Nintendo-account en Nintendo Network ID, en klik op GRATIS DEMO.

    Om beginnende Inklings op weg te helpen in hun eerste Turf Wars heeft Nintendo video's met tips voor in Splatoon gemaakt. Daarin worden de basisvaardigheden besproken door Tsubasa Sakaguchi, de co-director van de game.

    Bekijk de video's hieronder:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Splatoon is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Ook moet je een breedband-internetverbinding hebben. Verder moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.