• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Word de ultieme Pokémon Trainer met de Pokémon-zomeraanbieding in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen


  12-07-2016

  12 Juli 2016 – Beginnende Pokémon-trainers die reikhalzend uitkijken naar Pokémon Sun en Pokémon Moon krijgen aanstaande donderdag een geweldige kans om de oorsprong van de serie te ontdekken, want dan begint er een zomeraanbieding in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  CI_3DSVC_PokemonRedBlueYellow_enGB.jpg

  Van 14 juli tot 28 juli* kunnen spelers (opnieuw) kennismaken met het begin van de serie, toen spelers voor het eerst door de Kanto-regio reisden om Pokémon te vangen. Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition zijn dan in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen verkrijgbaar met 30% korting, voor slechts € 6,99.

  Na een toekomstige update kunnen spelers Pokémon Bank gebruiken om Pokémon die ze vingen in de Nintendo 3DS Virtual Console-versies van Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow over te dragen naar hun exemplaren van Pokémon Sun of Pokémon Moon. Pokémon Bank is een applicatie die spelers hun Pokémon laat plaatsen, opbergen en beheren in eigen boxen op het internet. Meer informatie hierover is te vinden op de Pokémon Bank-website.

  Word de ultieme Pokémon-trainer met 30% korting op Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition tot 28 juli. De games zijn te koop in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of via de officiële Nintendo-website.**

  *De aanbiedingen zijn geldig van 14 juli 2016, 15:00 uur tot 29 juli 2016, 00:59 uur. De normale prijs is € 9,99.

  **Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wil downloaden.

  Meer informatie:

  Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

  Nintendo 3DS op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo3DS

  Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope