• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vans brengt nieuwe Nintendo-collectie uit


    01-06-2016

    1 juni 2016 – Gamers, het is tijd om jullie slag te slaan nu Vans en Nintendo, het ultieme two-player-duo, een uitgebreide collectie schoenen, kleding en accessoires onthullen ter ere van de pioniersdagen van het computerspel. Vans presenteert exclusieve graphic prints, met op 8-bits geïnspireerde kunst en personages uit Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong en The Legend of Zelda, en een assortiment dat geïnspireerd is op het eerste systeem van Nintendo, het Nintendo Entertainment System (NES). Deze begeerde collectie is vanaf 3 juni verkrijgbaar in maten voor volwassenen en kinderen, zodat Vans- en Nintendo-fans van alle generaties ervan kunnen genieten.

    CI16_News_NintendoAndVans.jpg

    Het Vans x Nintendo Classic-schoenenaanbod geeft de aftrap met vier variaties van het Authentic-silhouet. Reis naar het Paddenstoelenrijk voor de eerste variant, de Super Mario Bros. Tie-Dye, die een all-over-personageprint toont van Mario naast verschillende power-ups en de gemene Goomba in een 8-bits tie-dye-patroon. De tweede kleurvariant laat de originele schone jonkvrouw zien, prinses Peach, die wacht op een redding door haar moedige loodgieter. Duck Hunt komt tot leven tegen een digi-camo achtergrond met de jachthond en de vliegende eend, en de laatste uitvoering van de Authentic is een eerbetoon aan Donkey Kong en bevat beelden van het eerste level met het titelpersonage in een unieke gebloemde uitvoering. Het iconische veterloze silhouet van Vans, de Classic Slip-On, doet zijn intrede in de sneakerlijn met beelden en quotes uit The Legend of Zelda. Het drietal SK8-Hi, Old Skool en SK8-Hi Slim met side stripe voor dames eert de NES met prints en kleuren die geïnspireerd zijn op het spelsysteem. Veterstijlen worden gedecoreerd met speciale details, waaronder gamelogo's van Nintendo op de tong en veteruiteinden in de vorm van NES-controllers. Maar til voor het opvallendste kenmerk je voet op en toon de iconische wafelzool van Vans met "Game Over!"

    Voor een complete retrolook van top tot teen wordt het Vans x Nintendo-samenwerkingsverband doorgevoerd tot in de kleding en accessoires voor dames en heren. T-shirts, rugzakken, tassen, sokken en hoeden met de twee merken worden aangeboden in prints die terugvoeren naar Classic-schoenen.

    Vans nodigt de jongste generatie uit om mee te doen met kleine sneakerstijlen die kinderen en peuters passen. De kleintjes kunnen niet van de kinderdessins afblijven, met personages van Mario Kart en Super Mario op de Sk8-Hi Zip, Classic Slip-on en Authentic.

    De Vans x Nintendo-collectie is verkrijgbaar voor alle gamers in de hele wereld, met beschikbaarheid in de Verenigde Staten vanaf vrijdag en in de rest van de wereld in het vervolg van de maand. Reis door de warpzone en bezoek vans.eu/nintendo om te bestellen of om een winkel bij jou in de buurt te zoeken.