• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verken de woestijn in Ever Oasis, een RPG die pas voor de Nintendo 3DS is aangekondigd!


    22-06-2016

    Ever Oasis is een nieuwe RPG vol actie en avontuur voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, die is aangekondigd op de E3.*

    *E3: Electronic Entertainment Expo, of E3, is een vakbeurs voor videogames die jaarlijks in het Amerikaanse Los Angeles plaatsvindt. De E3 van dit jaar liep van 14 juni tot 16 juni 2016. Ga voor meer informatie over de E3 van dit jaar naar http://e3.nintendo.com.

    Kijk eerst eens naar deze video.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ever Oasis speelt zich af in een oase en de omringende woestijn. In de oase vind je allerlei winkels en leden van verschillende stammen, waardoor het een levendige boel is.

    Het hoofdpersonage in de game is het stamhoofd van de oase. Samen met de waternimf Isuna probeert hij de oase uit te breiden.

    CI_3DS_EverOasis.jpg

    Als stamhoofd heb je verschillende taken. Willig verzoeken van stamleden in of ga op zoek naar grondstoffen waarmee je producten voor in de winkels kunt maken. Soms moet je de oase ook achter je laten om de eindeloze woestijn in te trekken.

    In de woestijn woont een angstaanjagende macht met de naam Chaos, die de woestijnbewoners vrees inboezemt. Daarnaast zul je allerlei andere boosaardige wezens en geheimzinnige grotten tegenkomen. Als leider van de oase kun je echter niet in je schulp kruipen. Werk samen met bondgenoten die allemaal verschillende krachten en wapens hebben. Trek er samen op uit om je geliefde oase te beschermen en uit te breiden.

    Hieronder zie je de boodschap die we hebben ontvangen van Koichi Ishii** van Grezzo, die als producer en director aan deze game werkt.

    **Koichi Ishii: Oorspronkelijk game-ontwikkelaar bij Square (Square Enix). Ook bekend als de geestelijk vader van de RPG-serie Mana en de director van Final Fantasy X. Hij heeft ook gewerkt aan The Legend of Zelda-games zoals The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. Als directeur van Grezzo was hij ook betrokken bij de StreetPass-game Tuiniersplezier en Line Attack Heroes.

    Noot van de redactie: Line Attack Heroes is niet in Europa uitgebracht.

    Een boodschap van Koichi Ishii

    Ik ben blij dat we Ever Oasis hebben mogen aankondigen.

    Deze game speelt zich af in een woestijn. Het hoofdpersonage is het stamhoofd van een oase. Spelers gaan samen met de waternimf Isuna op avontuur om de oase tot bloei te brengen.

    In de woestijn kom je allerlei uitdagingen tegen. Het hoofdpersonage ontwikkelt zich samen met de vele bondgenoten die hij onderweg tegenkomt en hij komt er gaandeweg achter welke weg hij moet volgen.

    In de game zul je sommige kostbaarheden alleen door het contact met andere personages ontdekken en ik denk dat dat in het echte leven niet anders is.

    Volgens mij is het belangrijk dat we onszelf ontwikkelen door ons af te vragen "Wat kan ik doen?" of "Wat moet ik doen?" om zo toegang te krijgen tot wat ons dierbaar is.

    Die gedachte vormt het fundament voor Ever Oasis. Ik hoop dat iedereen dat idee van dichtbij zal ervaren tijdens de avonturen in deze game.

    Ever Oasis is aangekondigd tijdens Nintendo Treehouse: Live, een programma dat vanaf de E3 wordt uitgezonden. Koichi Ishii is te gast geweest bij dat programma. Bekijk de video!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ever Oasis wordt in 2017 uitgebracht.

    Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op deze software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2016. Blijf op de hoogte via onze spelpagina voor Ever Oasis.