• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop – The Legend of Zelda: Twilight Princess HD


    04-03-2016

    Ga op avontuur en bevrijd Hyrule uit de duisternis in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, nu beschikbaar en alleen voor Wii U. Ontdek de definitieve versie van Links meest duistere avontuur, nu met HD-graphics, nieuwe besturing, verbeterde gameplay en meer!

    Volg de boerenknecht Link op zijn avontuur en zie hoe hij zich ontpopt tot een ware held. Neem het op tegen de duistere machten die het koninkrijk Hyrule bedreigen. Samen met het schaduwwezen Midna moet Link zich een weg banen door de wereld van het licht en de Twilight Realm om het koninkrijk te redden!

    In dit epische avontuur reis je naar alle uithoeken van Hyrule. Wissel tussen je menselijke vorm en je wolfgedaante om grote kerkers te verkennen, raadselachtige puzzels op te lossen en kwaadaardige vijanden te verslaan.

    Als mens kun je de Wii U GamePad gebruiken om van voorwerp en uitrusting te veranderen terwijl je speelt, en om wapens als de Hero's Bow te richten met intuïtieve bewegingsbesturing. Verander in een wolf om belangrijke aanwijzingen te bespeuren en werk samen met Midna om het op een compleet nieuwe manier op te nemen tegen schaduwmonsters en de wereld te verkennen!

    Als je genoeg hebt van vechten, kun je ook amiibo (apart verkrijgbaar) gebruiken om je te helpen! Sommige amiibo herstellen je hartjes, terwijl andere je pijlen aanvullen of toegang bieden tot nieuwe uitdagingen! Ook kun je jezelf bewijzen in de Hero Mode, een nieuw, moeilijker avontuur waarin Hyrule gespiegeld is en waar Link twee keer zoveel schade oploopt.

    Vanaf vandaag is ook The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Limited Edition-bundel* beschikbaar, inclusief The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-speldisk, Wolf-Link-amiibo** en sountrack-cd.

    Je kunt je voorbereiden op je heldhaftige avontuur op onze officiële The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-website! Kun jij Hyrule redden op de grens tussen licht en donker?

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. The Legend of Zelda Twilight Princess HD Limited Edition-bundel is ook beschikbaar, en bevat een The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-speldisk, Wolf-Link-amiibo en soundtrack-cd.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

    **De Wolf-Link-amiibo zal ook apart verkrijbaar zijn.