Kies je pad op onze officiële Fire Emblem Fates-website!


04-05-2016

Abonneer je op op
YouTube

In Fire Emblem Fates, dat op 20 mei exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen verschijnt, dreigt een oorlog tussen twee koninkrijken – en jij moet bepalen welke kant je kiest. Je bent geboren als lid van de koninklijke familie van Hoshido, maar opgevoed aan het hof van Nohr. Maak een zorgvuldige keuze en strijd met je leger voor jouw kant van het verhaal in dit ambitieuze strategiespel. Voorafgaand aan de release kun je alvast een kant kiezen en je lot bezegelen op de officiële Fire Emblem Fates-website!

Tijdens de turn-based veldslagen moet je je eenheden strategisch over de kaart verplaatsen, vijanden in hinderlagen lokken en spannende gevechten overleven. Wanneer je bondgenoten op het slagveld laat samenwerken, zullen ze elkaar ondersteunen in het gevecht en relaties opbouwen, waardoor ze steeds beter samen kunnen vechten. Fire Emblem Fates zit vol verrassende mogelijkheden: zo kun je je favoriete Fire Emblem-personages in het spel brengen met behulp van compatibele amiibo (worden apart verkocht), je eigen basis bouwen en versterken, of de omgeving met drakenkracht veranderen! In de gameplay-sectie van de website lees je er alles over!

CI16_3DS_FireEmblemFates_FireEmblem_ChooseYourPath.jpg

Het verhaal van Fire Emblem Fates laat je kiezen voor verschillende kanten. Vanaf de release kun je kiezen voor Hoshido in Fire Emblem Fates: Birthright of je aansluiten bij Nohr in Fire Emblem Fates: Conquest. Op de website kun je de secties over Conquest en Birthright bezoeken om te zien waarin deze twee paden verschillen. Je kunt ook naar de personages-sectie gaan om te zien welke personages zich op basis van jouw keuze bij jou aansluiten - of zich tegen je keren.

Wanneer je wilt weten wat er zou gebeuren als je niet voor Hoshido, noch voor Nohr kiest, kun je vanaf 9 juni 2016 Fire Emblem Fates: Revelation aanschaffen als downloadbare content in de Nintendo eShop.* De komende maanden komen ook nieuwe maps beschikbaar als downloadbare content. Op de website kun je meer lezen over de komende extra content.

Ontdek alles wat je moet weten op onze officiële Fire Emblem Fates-website. Of je nu kiest voor Nohr, Hoshido, of weigert te kiezen, er wachten je vele strategische gevechten in Fire Emblem Fates, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

Fire Emblem Fates is vanaf 20 mei verkrijgbaar in winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. Vanaf dezelfde dag zijn ook de Fire Emblem Fates Special Edition en New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition te koop.** Vanaf 9 juni is Fire Emblem Fates: Revelation beschikbaar als betaalde downloadbare content in de Nintendo eShop.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit artikel. Software niet inbegrepen bij de New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition.