• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-cyberaanbiedingen


  24-11-2016

  Nintendo eShop-cyberaanbiedingen

  Je kunt via deze website nieuwe games, apps en andere content downloaden op je Wii U of Nintendo 3DS-systeem, rechtstreeks vanuit de Nintendo eShop.*

  Dit weekend krijg je tot wel 40% korting op diverse topgames in het kader van onze cyberaanbiedingen. Daarnaast krijg je met My Nintendo toegang tot andere exclusieve kortingen en krijg je gouden punten voor alle aankopen die je doet in de Nintendo eShop op je systeem of via deze website.

  Wil je gebruik kunnen maken van alle aanbiedingen? Zorg er dan voor dat je Nintendo Network ID is gekoppeld aan een Nintendo-account en dat je jezelf hebt aangemeld voor onze reclamemails.** Dat kun je doen door je e-mailvoorkeuren in je Nintendo-account aan te passen. Als je nog geen Nintendo-account hebt, ga dan naar de pagina Nintendo-account aanmaken, waar je er gratis eentje kunt maken.

  Vanaf 25 november 2016 tot 28 november 2016, 23:59 uur, zijn de volgende games in de aanbieding in de Nintendo eShop:

  Wii U

  SQ_WiiU_TheLegendOfZeldaTwilightPrincessHD.jpg

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

  Prijs met korting € 34,99 – 30% korting

  Reis tussen de werelden van licht en duisternis om het land Hyrule te redden in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Deze ultieme versie van de geliefde avonturengame laat spelers dankzij verbeterde graphics nog meer genieten van de verbluffende omgevingen en het epische verhaal.

  Word een legende

  SQ_WiiU_StarFoxZero.jpg

  Star Fox Zero

  Prijs met korting € 34,99 – 30% korting

  Het Lylat System is in gevaar! Ga op pad met Fox, Falco, Peppy en Slippy om het heelal te beschermen in Star Fox Zero, een epische 3D-shooter exclusief voor de Wii U. Verken met team Star Fox exotische planeten en bind de strijd aan met de handlangers van de boosaardige Andross in luchtgevechten op leven en dood.

  Sluit je aan bij Star Fox!

  SQ_WiiU_StarFoxGuard.jpg

  Star Fox Guard

  Prijs met korting € 10,49 – 30% korting

  Gebruik een reeks bewakingscamera's om de ene golf aanvallende robots na de andere tot schroot te schieten in Star Fox Guard! Het uiterst geavanceerde AegisCam-systeem bestaat uit twaalf bewapende bewakingscamera's, waarmee je de verschillende mijnbouwlocaties van Grippy kunt beschermen tegen plunderend robotuig.

  Pas op voor die robots!

  SQ_WiiUDS_PullbloxWorld.jpg

  Pullblox World

  Prijs met korting € 5,99 – 40% korting

  Ontdek een unieke mix van puzzels en platformactie in Pullblox World! Klim naar boven in driedimensionale puzzels door blokken te verschuiven en zo een weg naar de top te vinden!

  Kom meer te weten

  Nintendo 3DS-systemen

  SQ_3DS_HyruleWarriorsLegends.jpg

  Hyrule Warriors: Legends

  Prijs met korting € 27,99 – 30% korting

  Storm het slagveld op met de meest legendarische strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors: Legends. Maak korte metten met hordes vijanden door spectaculaire aanvallen in de stijl van Dynasty Warriors te gebruiken en wissel tussen verschillende personages om je eigen strategie te ontwikkelen.

  Ten aanval!

  SQ_3DS_StoryOfSeasons.jpg

  Story of Seasons

  Prijs met korting € 23,99 – 40% korting

  Begin een nieuw leven op het platteland in Story of Seasons. Bouw een florerend boerenbedrijf op, maak vrienden met de dorpsbewoners en beleef van alles en nog wat. Deze game zit boordevol vermaak voor zowel doorgewinterde boeren als kersverse agrariërs.

  Ga de boer op

  SQ_3DSDS_BoxBoy.jpg

  BOXBOY!

  Prijs met korting € 2,99 – 40% korting

  Denk creatief en los een schat aan puzzels op in BOXBOY! Maak kennis met Qbby, een vierkant figuurtje dat niet ver of erg hoog kan springen. Qbby beschikt wel over een speciale vaardigheid: hij kan uit het niets dozen maken! Loods hem naar het doel.

  Meer info

  SQ_3DSDS_BoxBoxBoy.jpg

  BOXBOXBOY!

  Prijs met korting € 2,99 – 40% korting

  Onze vierkante held Qbby heeft een nieuwe kracht waarmee hij TWEE sets dozen kan maken. Hij zal iedere doos hard nodig hebben om de dodelijke valstrikken in de meer dan 120 levels te omzeilen. Ontdek nieuwe trucs en combinaties van dozen waarmee je schakelaars kunt omzetten en stekels en lasers kunt ontwijken.

  Puzzels in overvloed

  Exclusieve My Nintendo-kortingen

  SI_MyNintendo.jpg

  Tot 28 november 2016, 23:59 uur krijg je met My Nintendo exclusieve kortingen op de games hieronder! Koppel je Nintendo Network ID aan een Nintendo-account en meld je aan voor de reclamemails om gebruik te kunnen maken van deze exclusieve aanbiedingen!**

  SQ_WiiU_TokyoMirageSessionsFE.jpg

  Tokyo Mirage Sessions #FE

  'Voor jou!'-prijs: € 41,99 – 30% korting

  Ontdek twee werelden met één heldhaftige roeping en laat zien dat je een echte ster bent in Tokyo Mirage Sessions #FE. In deze unieke RPG voor de Wii U slaan beginnende pop- en filmsterren uit Tokyo de handen ineen met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem om duistere krachten het hoofd te bieden.

  Naar de spelpagina

  SQ_WiiU_YoshisWoollyWorld.jpg

  Yoshi’s Woolly World

  'Voor jou!'-prijs: € 29,99 – 40% korting

  Yoshi’s Woolly World is een platformgame die van je scherm knalt met heldere kleuren en haarscherpe stofweergaves, exclusief voor de Wii U. Ren en spring met je wollen Yoshi door een betoverende handwerkwereld! Gebruik de typische krachten van Yoshi om allerlei geheimen te ontrafelen en bonussen te verzamelen.

  Naar de spelpagina

  SQ_3DS_FireEmblemFates_700x700_enGB.jpg

  Fire Emblem Fates

  'Voor jou!'-prijs: € 31,49 – 30% korting

  Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest in Fire Emblem Fates. Als een Hoshido-prins die is grootgebracht aan het hof van Nohr, word je verscheurd tussen twee families. Het pad dat je kiest, bepaalt het lot dat je te wachten staat en welk leger je moet aanvoeren.

  Naar de spelpagina

  SQ_3DS_MarioAndLuigiPaperJamBros.jpg

  Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

  'Voor jou!'-prijs: € 23,99 – 40% korting

  Twee Mario's zijn beter dan één in Mario & Luigi: Paper Jam Bros., een grappige RPG-crossover voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Wanneer twee werelden op elkaar botsen, komt papieren Mario tot leven en sluit hij zich aan bij de Super Mario Bros.

  Naar de spelpagina

  SI_NintendoeShop.jpg

  In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis*** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

  *Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

  **Je Nintendo-account moet gekoppeld zijn aan de Nintendo Network ID die je gebruikt voor de aankoop. Alleen Nintendo-accounts waarin je vóór 28 november 2016, 20:59 uur hebt aangegeven dat je reclamemails wilt ontvangen, komen in aanmerking. De 'Voor jou!'-prijs wordt automatisch weergegeven, uiterlijk drie uur nadat je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Hiervoor moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-netwerkovereenkomst en het privacybeleid. Ga voor meer informatie over het aanmaken van een Nintendo-account naar https://accounts.nintendo.com/register.

  ***Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.