• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Pokémon Sun en Pokémon Moon kun je nu alvast bestellen!


    02-11-2016

    Beleef een ongelooflijk nieuw avontuur in Pokémon Sun en Pokémon Moon, twee games die op 23 november exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen worden uitgebracht.

    Fans die staan te popelen om alle nieuwe Pokémon te vangen, kunnen Pokémon Sun en Pokémon Moon nu alvast bestellen in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen, of hier op de officiële Nintendo-website.* Als je nu alvast bestelt, kun je de drukte op de dag van de release vermijden, meteen in het nieuwe avontuur duiken en een voorsprong krijgen op andere Pokémon Trainers!

    Als je Pokémon Sun of Pokémon Moon nu alvast bestelt, dan worden de meeste gegevens van de game automatisch op je Nintendo 3DS-systeem gedownload.** Zodra de game op 23 november 2016 om middernacht wordt uitgebracht, worden de laatste gegevens van de game automatisch gedownload. Door de game nu alvast te bestellen krijg je ook een bonuscode*** voor twaalf Quick Balls, die je in de game kunt gebruiken, evenals 60 gouden punten in My Nintendo.

    Opmerking: als je software van tevoren bestelt, wordt de volledige aankoopprijs van de game meteen in rekening gebracht. Je kunt de game niet spelen voor de release op 23 november 2016.

    Vooraf bestellen via deze website

    Om de game alvast te bestellen in de Nintendo eShop via deze website kun je naar de spelpagina van Pokémon Sun of Pokémon Moon gaan en inloggen met je Nintendo-account. Kies daarna VERDER MET DE AANKOOP en volg de instructies op het scherm. Je kunt betalen met je Nintendo eShop-tegoed, dat je kunt aanvullen met je creditcard of een Nintendo eShop Card.

    Kom meer te weten over het vooraf bestellen van games in de Nintendo eShop via de officiële Nintendo-website.

    Vooraf bestellen op je Nintendo 3DS-systeem

    Volg de volgende stappen om software vooraf te kopen op je Nintendo 3DS-systeem. Zet het systeem aan waarop je de software wilt downloaden, en ga naar de Nintendo eShop. Zoek Pokémon Sun of Pokémon Moon in de Nintendo eShop, kies NAAR HET AANKOOPSCHERM en volg de aanwijzingen op het scherm. Ten slotte kun je een betalingsmethode kiezen.

    Opmerking: als je software van tevoren bestelt, wordt de volledige aankoopprijs van de game meteen in rekening gebracht. Je kunt de game niet spelen voor de release op 23 november 2016.

    Als je de game van tevoren wilt bestellen via deze website, maar nog geen Nintendo-account hebt, ga dan naar http://accounts.nintendo.com. Je hebt geen Nintendo-account nodig om software van tevoren te bestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem.

    Pokémon Sun en Pokémon Moon komen uit op 23 november, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga voor meer informatie naar Pokemon.be/SunMoon.

    *Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Aankopen vooraf via de Nintendo-website worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    ***Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, verbinding maken met het internet en de functie om automatisch software te downloaden inschakelen. Daarnaast moet er op je systeem genoeg ruimte vrij zijn om het downloaden te voltooien.

    ***De downloadcode is na de aankoop te zien op het scherm en op het transactiebewijs. Je kunt de downloadcode gebruiken tot 26 februari 2017.