• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Mario Run komt op 15 december uit voor de iPhone en iPad


    15-11-2016

    KYOTO, Japan, 15 november 2016 – De allereerste mobiele game met de grootste videogame-held aller tijden komt op 15 december uit in Europa voor de iPhone en iPad. Vanaf die dag kunnen spelers Super Mario Run gratis downloaden in de App Store en gratis elementen uit de drie spelstanden van de game proberen. Nadat de game is gedownload, geeft een eenmalige betaling van € 9,99 onbeperkt toegang tot alle drie de spelstanden in deze app.

    Super Mario Run is compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten met iOS 8.0 of nieuwere besturingssystemen. Vanaf 15 december is de game beschikbaar in 151 landen en regio’s. Super Mario Run ondersteunt de volgende talen: Engels, Japans, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Russisch en traditioneel Chinees.

    Super Mario Run is de eerste Super Mario Bros.-game die speciaal voor smartphones en tablets is ontwikkeld. In de game rent Mario automatisch vooruit. De speler kan met zijn of haar vinger op het scherm tikken om over obstakels te springen, vijanden te ontwijken en de vlaggenmast aan het eind van elk level te bereiken.

    Ga naar https://supermariorun.com/nl/index.html voor meer informatie over Super Mario Run of om je alvast voor de game te registreren.

    Meer informatie:

    Super Mario op Facebook https://www.facebook.com/SuperMario

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope