• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wat zijn de beste meubels? Wat is het leukste nummer van K.K.? De ontwikkelaars van Animal Crossing geven hun mening!


    16-11-2016

    De 'Welcome amiibo'-update is nu uit voor Animal Crossing: New Leaf! Deze gratis* software-update voegt allerlei extra functies toe, zoals amiibo-ondersteuning, een gloednieuwe camping waar dieren op bezoek kunnen komen, de amiibo Camera waarmee je kiekjes van je favoriete dieren kunt maken, en een extra paar nieuwe games!

    De vorige keer praatten we met de producers Katsuya Eguchi en Hisashi Nogami over hun favoriete onderdelen van de software-update. Vandaag zijn ze terug om diverse vragen over gewichtige zaken te beantwoorden. Insecten vangen of vissen? Kapp’n of K.K.? Je leest het hier!

    Nintendo of Europe: Wederom bedankt voor jullie komst. Vandaag hebben we een paar prangende vragen over Animal Crossing voor jullie. Wat is jullie favoriete meubelserie?

    Katsuya Eguchi: Ik vind de robo-serie leuk.

    Hisashi Nogami: Ik kies de classic- en de rococo-serie. Ik ben de tegenpool van Eguchi-san. (lacht) Ik heb meer klasse. We verschillen heel erg van elkaar!

    CI_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_DJKK.jpg

    NoE: Wat is het leukste liedje van K.K.?

    KE: Hmm, Go K.K. Rider!

    HN: K.K. Jazz!

    NoE: Neem je op bijzondere dagen, zoals je verjaardag, wel eens een kijkje in je dorp?

    KE: Ik ga niet naar mijn dorp omdat het mijn verjaardag is. Het is eerder andersom. Ik ga naar mijn dorp toe en dan blijk ik jarig te zijn! Dan denk ik: "Hé, ik ben jarig!" (lacht)

    NoE: Houden jullie jullie dorpen netjes?

    KE: Als ik verdord gras tegenkom, dan ruim ik het op, maar vaak doe ik dat niet meteen. Soms plant ik een heleboel bloemen en dan kom ik er later achter dat ze dood zijn. (lacht) Wat dat betreft ben ik geen goed rolmodel. Je zou vaker een kijkje moeten nemen dan ik!

    CI7_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_TomNook.jpg

    NoE: Tom Nook, vriend of vijand?

    KE: Ik heb hem nooit als vijand beschouwd. Het is een vriend!

    NoE: Wat doe je liever? Vissen of insecten vangen?

    HN: Dat is een lastige... Ik denk dat ik liever insecten vang.

    KE: Als ik moet kiezen, dan ga ik voor vissen. Ik vind het allebei leuk om te doen, maar als ik moet kiezen, dan toch liever vissen.

    NoE: Als je van een onbewoond eiland zou willen ontsnappen, zoals in Desert Island Escape, welke dieren zou je dan bij je willen hebben?

    KE: Ik zou een van de gorilla's kiezen. Die zijn erg sterk. Als er een vijand opdoemt, dan kan een gorilla hem tot moes slaan. (lacht)

    HN: Ik zou Isabelle kiezen. Ze kan helpen bij het zoeken naar nuttige voorwerpen.

    NoE: Ze is heel slim en gaat georganiseerd te werk!

    HN: Ze zou items zoeken en verzamelen.

    NoE: Je kunt haar vragen om het vlot te bouwen... Wat vind je leuker? Cadeaus geven of krijgen?

    HN: Ik vind het leuk om dingen te geven.

    KE: Ik vind het leuk om cadeaus te krijgen, maar uiteindelijk geef ik vaker dingen weg.

    CI_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_KKAndKappin.jpg

    NoE: Wie is de beste zanger? Kapp’n or K.K.?

    HN: K.K. is verreweg de beste. Sorry, Kapp'n! (lacht) Ze hebben allebei een volledig andere stijl, dus je kunt ze eigenlijk niet echt met elkaar vergelijken.

    KE: Ik zou Kapp'n kiezen. Hij is onvoorspelbaar. Bij hem weet je nooit wat je te horen krijgt. Ik kan eindeloos naar hem luisteren.

    NoE: K.K. heeft dus één stem en Kapp'n ook. We wisten dat ze aan elkaar gewaagd waren! Dat zijn al onze vragen voor vandaag. Hartelijk bedankt voor jullie tijd!

    De software-update Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo kun je nu gratis* downloaden. Als je meer wilt weten, lees dan ons interview over de update. Kijk ook eens naar onze lijst met dingen die je beslist moet uitproberen nadat je de update hebt uitgevoerd, of ga naar de officiële website voor Animal Crossing: New Leaf.

    Binnenkort vertellen Katsuya Eguchi en Hisashi Nogami meer over Animal Crossing.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.