• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welk Animal Crossing-personage ben jij?


    09-11-2016

    Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo, de gratis update* voor Animal Crossing: New Leaf, is nu beschikbaar om te downloaden. En om dat te vieren leek het ons een goed idee om het één en ander in kaart te brengen om je te helpen om de ultieme vraag te beantwoorden: welk Animal Crossing-personage ben jij?

    CI_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_Infographic_nlNL.jpg

    Dat is het dus. We hopen dat je gelukkig bent met het resultaat! Vergeet niet om het op social media te delen en zo... Je kunt deze afbeelding ook afdrukken en hem op je koelkast hangen. (Dat hebben wij ook gedaan.)

    Veel plezier met de update, allemaal!

    Kijk ook eens naar onze lijst met dingen die je beslist moet uitproberen nadat je de update hebt uitgevoerd, of ga naar de officiële website voor Animal Crossing: New Leaf.

    Animal Crossing: New Leaf is nu verkrijgbaar, zowel in de winkel als in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Bezitters van de game kunnen nu een gratis software-update downloaden: Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo. Er zijn nu ook Animal Crossing-amiibo en -amiibo-kaarten verkrijgbaar. Vanaf 25 november is Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo ook verkrijgbaar in de winkels.

    *Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.