MCM Comic Con


27-10-2016

Voor de eerste keer strijkt MCM Comic Con neer in België en Nintendo is er bij!

Hou je dus klaar voor een algemene Pokémon-beleving want Nintendo stoomt je met een aantal leuke animaties en speelbare demo klaar voor de komst van Pokémon Sun & Pokémon Moon op 23 november!

Trek je mooiste outfit aan want je kan op de foto in een decor van deze langverwachte nieuwe titels. Deel zeker je foto zodat je je vrienden en familie warm kan maken voor jouw favoriete Pokémon-game.

Ook kun je een gratis demo van de langverwachte game Pokémon Sun en Pokémon Moon voor Nintendo 3DS uitproberen op onze stand, en met andere fans ervaringen uitwisselen.

Ben je in het bezit van Pokémon X en Pokémon Y, of Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, kom dan je unieke code ophalen voor het verkrijgen van de mythische Pokémon Volcanion*. Dit is een persoonlijke code en er kan slechts 1 per persoon worden verdeeld.

Zie je een coole Tuktuk staan, dan kan je volgende games spelen: Pokkén Tournament, Mario Kart 8 en YO-KAI WATCH! Er worden ook nog eens goodies uitgedeeld en er is een social media actie waarbij je kans maakt op een amiibo. Kom dus zeker langs!

Zin in een uitdagend zoekspel samen met je vrienden? Zoek de verschillende Yo-Kai op de stand, laat ze afstempelen op je stempelkaart en maak kans op een Flengu medaille. Als je bovendien jouw 3 favoriete Yo-Kai op foto kan vastleggen en deze met ons deelt via Social Media met #FindYokai, maak je kans op een New Nintendo 3DS XL met het spel YO-KAI WATCH. Lees hier de voorwaarden. (PDF, 147 kB)

Voor meer informatie over het event, ga snel naar http://www.mcmcomiccon.com/belgium/

* Zolang de voorraad strekt.