• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Switch-presentatie 2017 te zien op 13 januari 2017


  27-10-2016

  H2x1_NintendoSwitch_Presentation2017_nlNL.jpg

  Update van 13 december 2016: Nintendo Switch-presentatie 2017 live te zien om 5:00 uur op 13 januari.

  Dit is het moment waarop iedereen heeft gewacht! Kom meer te weten over de Nintendo Switch door de Nintendo Switch-presentatie 2017 te kijken, die live vanuit Tokyo wordt uitgezonden. Ga op vrijdag 13 januari om 5:00 uur naar www.nintendo.be/switch om meer te weten te komen over de Nintendo Switch. Mis het niet!

  De livestream wordt uitgezonden in het Japans met een voiceover in het Engels. Op de officiële Twitter-account van Nintendo worden belangrijke mededelingen getweet in het Nederlands. Op vrijdag 13 januari wordt er rond het begin van de middag een video met Nederlandse ondertitels op het YouTube-kanaal van Nintendo geplaatst.

  Heeft de previewtrailer over de Nintendo Switch van vorige week je nieuwsgierig gemaakt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt nog veel meer info aan!

  Vandaag heeft Tatsumi Kimishima, de directeur van Nintendo Co., Ltd., aangekondigd dat er op 13 januari 2017 belangrijke informatie over ons nieuwste systeem, de Nintendo Switch, zal worden bekendgemaakt. Dat zal gebeuren tijdens een presentatie in Tokyo, die je overal ter wereld rechtstreeks als livestream kunt volgen.

  Tijdens de Nintendo Switch-presentatie 2017 bespreken we de precieze releasedatum en laten we de games zien die momenteel voor het systeem worden ontwikkeld.

  In de aanloop naar januari laten we jullie weten waar en wanneer je de Nintendo Switch zelf kunt ervaren, dus neem af en toe een kijkje op de officiële Facebook-pagina en de Instagram-account voor de Nintendo Switch, of volg Twitter voor het laatste nieuws.

  De Nintendo Switch, het nieuwste systeem van Nintendo, wordt uitgebracht in maart 2017.